| Allrc24 a întrebat:

Semnati petitia impotriva cruzimii animalelo/video-ul de mai jos spune totul. omul din pacate este cea mai diabolica creatura de pe pamant.haideti sa schimbam acest lucru! videoclipul este oribil

http://www.ptroa.co.il/petition/

29 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

Chiar crezi că petiţia respectivă va schimba ceva?

| MortemAeternum a răspuns:

Da-le dracu de animale, sunt oameni care sunt torutrati mult mai rau decat acele animale.

| robertiulian a răspuns:

Saracutii cata cruzime pe iei sa le fac un asemenea lucru...lea jupuit blana pe viu saracutii catei crying ar trebui sa se faca ceva in legatura cu asta sa nu se mai intample asa ceva crying((((((((((( am semnat petitia si sper sa o semneze cu totii ca sa oprim acest masacru! allrc24 aveai dreptate videoclipul este oribil!

| Anonymus314 a răspuns:

Mi s-a facut greata, prima data can am vazut ca ii bate cand erau in custi si-i arunca pe jos m-am gandit "praf, am vazut altele mai rele", pfai, cand am vazut ca le jupoaie de vii abia m-am stapanit sa nu vomit si in acelasi timp sa inchid browserul. Animalele sunt facute pentru a sluji omului, ele nu au suflet insa oamenii vor da socoteala pentru actiunile lor de pe pamant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saracele animale cu carnea in gura scrii asta nu? asta e viata sa murim noi sa traiasca ele? eu mias manca si pisica nu as baga rugaciuni sperand la ceva, si noi oamenii suntem torturati de semeni nostri, sclavi o viata asta e evolutia traieste cel mai puternic si asta e peste tot cel cu banii are de toate sarantocul nu are nimic

| Holocaust a răspuns (pentru anonim_4396):

ştii că eşti total paralel cu situaţia,nu?
îi înţeleg,le omoară deoarece au nevoie de hrană, dar au dreptul să nu simtă atât de multă durere. Dacă ai văzut, le jupoaie de vii.Era un câine,fără piele pe el,care încă mai răsufla.Tu eşti întreg la minte? Lua-i-ar dracu de chinezi.
Ce-ar fi să te duci la medic să-ţi facă transplant de ficat,şi tu să simţi fiecare tăietură a bisturiului, pe propria-ţi piele, doar pentru că NU a vrut să-ţi facă o anestezie tâmpită.Fă-mă să înţeleg punctul tău de vedere...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Holocaust):

E propaganda americana nu cred ca animalele alea sufera chiar asa mai citeste si tu presa vezi ca americani vor sa doboare regimul din china dar ei ca jupoaie animalele si isi imbraca vedetele cu ele aia nu-i rau?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Holocaust):

Si acel animal simnte acelasi durere ca omul e clar ca si noi animale dar noi cum gandim ar fi fost bine sa nu fim porci si sa le ucidem cu atata cruzime si atatea animale 60 la suta din pop usa e obeza nu mancam sa traim si sa fim porci asta e adevarul, pacat de acele animale ca sufera in toata lumea, omul e si vegetarian nu doar carnivor desi se putea dar nu se vrea

| Holocaust a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-ai găsit să bagi americanii în discuţii?
Dacă aş putea să fac o... exterminare,prima dată aş scăpa de Asia, iar pe locul doi, ar fi America.Am citit destule,nu-ţi face tu griji pentru mine,şi o să zic din nou faptul că, ce ai văzut tu în filmuletul ăla, chiar se întâmplă şi în relitate.Trezeşte-te!
Dacă unul e prost,de ce să îl imite toţi?! Mulţi protestează împotriva încălcării drepturilor animalelor,chiar şi în America.
Totuşi, suntem în sec. al XXI-lea, ce naiba...Sunt zeci de metode prin care se poate provoca o moarte rapidă la animale, nu să le provoci o moarte lentă...
De exemplu, pisicile.Greşelile alea genetice o prind pe stradă,o bagă intr-un sac, iar apoi o aruncă intr-un vas cu apă clocotită, în timp ce ea se zbate.De ce? Pentru că aşa o poate jupui mai bine. Dacă erai cât de cât interesat, găseai informatia asta pe acel site...
Nu te obligă nimeni să fii vegetarian.Te obligă să fii uman.

| GusWaters a răspuns (pentru MortemAeternum):

Oamenii sunt prea multi,in plus,sunt inutili.Mi-ar place nespus sa incep sa trag in prosti,ca un animal,oricat de incapatanat este,il inveti, dar un prost sau un idiot, tot asa ramane.

| MortemAeternum a răspuns (pentru GusWaters):

Nu este adevarat, orice om poate fi schimbat.Este adevarat ca suntem multi si inutili, eu fac parte din aceasta clasa, deoarece nu sunt unul dintre oamenii geniali care sunt capabil sa lase ceva umanitatii, m-as mira ca tu sa faci parte din aceasta categorie a oameniilor care creaza si sa fii pe TPU.Dar pana la urma noi oameni suntem mai valorosi decat animalele datorita faptului ca avem ratiune.

| GusWaters a răspuns (pentru anonim_4396):

Omul trebuie trimis in sclavie,asta e menirea lui,sa il stapanesti,si sa il distrugi. Daca,printr-o utopie geniala,as ajunge sa conduc lumea,as ordona sa fiti omorati toti, nu te poti astepta de la lucruri bune de la oameni, fie ei bogati sau saraci.Toti o apa si un pamant. Oamenii nu trebuie sa tortureze alti oameni,trebuie sa moara toti,pur si simplu: bomba cu hidrogen,virus in laborator,nu conteaza cum,dar omul este creatura de pe Pamant ce face cel mai mult rau,mai ales asiaticul,care e irational, vai de capul lui, munceste pe 1-2$ pe zi,se spala in Gange,se imbraca in femeie de distractie, crede in dictatori ca in zei, si sunt 3 miliarde, ma.Trei! Putem sa ne agitam pentru chestiile astea degeaba,dar cea mai buna contra-metoda e sa incepi sa omori oameni, mai ales ca e placut sa vezi suferinta la cineva care merita, nu la animale ucise d-an pulea.Si da,sunt mizantrop-dac-as putea,v-as trimite la propriu, la dracu, pe toti.

Daca te nasteai asiatic, gandeai la fel, tu esti produsul societatii romane.Suferinta este utila umanitatii, doar prin ea ne putem maturiza, dar nu prin suferinta inutila si sadica.

| Allrc24 explică:

Ai putea sa vb fara jigniri si injurii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MortemAeternum):

Comentariu cam sadic

Ratiunea este inutila, daca nu o folosim pentru lucruri normale.Nu orice om poate fi schimbat, parerea ta nu poate fi probata decat dupa ce poti schimba mentalitatea cuiva extrem de idiot.Eu vreau sa las ceva umanitatii,de aceea vreau sa ma fac avocat,si de aceea m-am apucat de scris, nu vreau sa trec doar ca cineva obsinuit prin viata, vreau sa schimb mentalitati si tot felul de stereotipuri idioate.Niciun om nu e valoros pana nu schimba macar o parte din lume,cu ceva, intr-un mod pozitiv.

Ia incearca tu, sau macar pune pe cineva sa schimbe aceste persoane:
http://www.google.ro/......tp?/imgres

Nu poti.Pentru ca n-au ratiune,nu gandesc,si au sunt controlate. Oamenii isi pierd din ce in ce mai mult din valoare,pe masura ce anii trec,iar ratiunea nu conteaza,daca nu exista spirit civic, si omori ca retardatul animale, fara sa te gandesti la consecinte.Nu-ti mai apara atat rasa, ca nu merita nicio ceapa degerata.

| GusWaters a răspuns (pentru Allrc24):

Cum zice DOC intr-un cantec: ''Esti socata de limbaj sau de marime? Bine,o scot pe toata,glumeam in fine.''

Injuriile si jignirile sunt necesare din cand in cand sa sustina un argument, daca se potrivesc situatiei, de ce sa nu le folosesc?

Omul are nevoie sa creada in ceva sau cineva, am evoluat in acest mod si este foarte greu sa il inlocuiesti pe Dumnezeu cu altceva la fel de maret ca el.Chiar daca devii un al 2-lea Isus, totul va fi in zadar, in final nu ai schimbat nimic, deoarece suntem muritori.Si ce este normalitatea asta despre care vorbesti? ce a fost normal acum 100 de ani acum nu mai este normal.Normalitatea este intr-o continua schimbare.
http://primiticuvintele.blogspot.com/......n-noi.html

Locul unde te nasti influenteaza gandirea,bineinteles.Dar,cum suntem oameni,si din cand in cand,ne mai hotaram sa fim si logici,nu ramanem pironiti in gandirea si mentalitatea locului unde te-ai nascut.M-am nascut crestin,de exemplu,am fost botezat ortodox,dar acum injur orice preot pe care il vad,si cred doar in Dumnezeu la nivel de idee, ce nu poate fi aplicata fara dezavantaje. Unii suntem crescuti sa credem in superstitii, dar ne desteptam si ne dam seama ca sunt sarlatanii ordinare.Si asa mai departe, sunt nenumarate exemplele, ce iti pot contra afirmatia.

Suferinta nu este un raspuns.De ce sa nu ii omori din prima pe oamenii ce merita,instant,fara suferinta? De ce sa fie sadic faptul ca vrei sa omori oameni? Si tu ti-ai dorit,cel putin odata in viata,sa omori pe cineva,chiar si pentru o fractiune de secunda,recunoaste. Unii oameni chiar merita omorati, ca bantuie pamantul degeaba, ca asiaticii din clipul de mai sus.

Mi-am dorit, dar acum nu imi mai pasa, chiar daca i-as omori acum sau peste un miliard de ani nu este nici o diferenta pentru mine.Si nu este nici o contradictie in ceea ce am zis eu, adica tu esti produsul societatii romane.Doresti sa omori preotii tocmai din cauza ca te-ai nascut in Romania, urasti cresinismul(cel mai probabil), tocmai din cauza ca te-ai nascut in Romania si ai avut acces la educatie libera, sa poti vedea si alte puncte de vedere.Dar daca te nasteai in China, unde ti se prezenta doar un animit punct de vedere, fara sa ai acces si la altele, erai sapalt pe creier si ti se parea normal sa gandesti ca ei.

De ce amesteci zeul tau,intr-un argument in care vorbeam despre ratiune corecta, si capacitatea omului de a fi schimbat?

Omul are nevoie sa creada in cineva, atunci cand este slab si simte nevoia de a fi guvernat/stapanit/indreptat/ajutat de o persoana.Insa,oamenii mari cred in idei,si acesti oameni au contribuit infinit mai mult la dezvoltarea omenirii decat oamenii care au crezut in alti oameni. Oameni ce cred in oameni gasim peste tot, si de multe ori, acestia sunt mediocri.Insa,oameni care au avut idei,sunt cam asa: Martin Luther King,John F. Kennedy,Robert F. Kennedy,Ron Paul,John Lennon,Mahatma Gandhi,Tomy Iommi, Steve Jobs, sau Charles Lindenbergh.Ideea si incoltirea posibilitatii infaptuirii ei in mintea umana,creeaza maretie si genii,asa a fost mereu,si va fi la fel in continuare.

Ba da,orice se schimba,daca omul are vointa de a fi schimbat,sau de a schimba.Iar ce este mai important este ca fapte de asemenea magnitudine,cum ar fi nasterea unui adevarat Iisus(eu nu cred in existenta primului) nu va fi un fapt efemer, si nici schimbarile ce le-ar produce nu vor fi scrise in nisip, ci in piatra.

Normalitatea nu este intr-o continua schimbare.Asta e o parere a unui om ce se resemneaza cu unele exemple de prostie si superficialitate crasa ce se pot observa oriunde.

Dumnezeu este in primul rand o idee,asta poate fi o acceptiune universala,si in opinia mea,asa si este. Daca acest Dumnezeu a creat lumea mai este de vazut, dar ca idee, el exista.Si o idee poate fi imbunatatita in asa fel,incat sa fie facuta infailibila,daca era buna de la inceput,si nu neg ca ideologia lui Dumnezeu e buna,dar nu are mare aplicabilitate acum,pentru ca oamenii pe langa faptul ca sunt prosti gramada,sunt si incapatanati,si plini de rautate nejustificata, ce a devenit mod de viata.

Zici de normalitate, si perioadele in care normalitatea se tot schimba.George Orwell a zis odata: ''Fiecare generatie tinde sa se creada mai inteligenta decat cea de dinaintea ei, si mai inteleapta decat cea ce ii urmeaza''. Cuvinte intelepte daca este sa ma intrebi pe mine.Nu avem certitudinea ca in 1950-60, cand aparusera Sinatra,Johnny Cash,Johnny Holiday,Chuck Berry sau alti astfel de artisti,oamenii nu tanjeau dupa vremurile cu Wagner,Haydn sau Beethoven, si poate ca unii considerau anormale acele exteriorizari artistice.

Dar...ce as vrea eu sa subliniez cel mai mult este faptul ca acum multe idiotenii ce sunt considerate normale de astia nascuti dupa '80, printre care sunt si eu,mie mi se par ilogice, de prost-gust, si mai ales redundante.Nu poti spune ca un mod de viata contemporan, in care intalnim pustoaice de 17 ani care arata de 30 si sunt niste curve subtile ce se casatoresc cu barbati de 51 este normal.Studiu de caz :http://www.courtneystodden.com/.Nu poti spune ca o societate unde este considerat ''cool'' sa treci prin cat mai multe paturi,sau sa iti schimbi partenerii ca pe ciorapi este normala,ci maxim de prost-gust, iresponsabila, si superficiala.Nu pot concepe ca normala o societate unde se practica swingerismul, unde unii oameni au 11 copii cu 11 femei diferite in 9 state americane diferite(vezi cazul lui Shawn Kemp,baschetbalist epic pentru mine,dar caracter infect,mai ales conjugal in afara salii)

Este cel putin necugetat o declaratie cum ca traim vremuri ce pot fi considerate normale, cand vedem clar ca anormalul e rege pentru multi pokemoni din astia lipsiti de cap, ce nu stiu sa judece pentru ei.Ai deviat aiurea discutia, dar fie...

Tot nu prinzi esentialul. Zici ca daca ma nasteam in China eram indoctrinat fara cale de scapare acum.Pana si un lider chinez, poate cel mai important din istorie, Deng Xiaoping a reformat China prin anii '70-'80,ca sa nu cada intr-o prapastie asemenea Coreei de Nord.Chiar si un chinez este castigatorul premiului Nobel de anul trecut,nu mai stiu cum ii spune,Liu Xiaobo parca.

Nu urasc crestinismul.Cel putin nu pe cel exagerat.Dar cand esti suficient de retard ca sa faci revolta sateasca,pe considerentul ca,vezi dom'le,iti excomunica popa din sat,atunci,da,meriti pe deplin ura mea,si meriti sa iti umplu gura de carne.

Punctele de vedere se prezinta oamenilor,dar de aceea avem ratiunea,care multora le cam lipseste, sa distingem sfaturi de bun-simt, de incercarile de manipulare si control al maselor prin indoctrinare tipic stalinista.Mai intra in calcul si materialul genetic, ca daca te nasti anarhist, asa ai sa si fii.Afirmatia ta este in contradictie cu realitatea tocmai din cauza existentei unor persoane ce se opun totalitarismului si opresiunii chiar si in China,care blocheaza fara rusine Internetul si mai multe cuvinte cheie ce apar in conversatii telefonice.E vorba si de ochiul mintii,care trebuie sa se deschida,indiferent de nationalitatea noastra,iar la multi,se deschide,si poate astfel distinge raul de bine.

Daca m-as fi nascut in USA,si as fi avut acces la arme, ca orice cetatean american, probabil pana acum ii zburam creierii lui Mitt Romney.La fel as fi facut si daca eram francez,cu Sarkozy. Daca eram elvetian,indiferent de bunastarea mea, dadeam foc la o banca fara justificare, din simplul fapt ca am o ura nemasurata pentru evreii ce conduc finantele lumii.Si,probabil,daca eram nord-corean,ziceam in piata,la funeralii,ca,Kim Jong-Il e de porc,si a meritat moartea,chiar daca eram bagat in beci.

X sau Y este pe de-o parte produsul unei societati, dar nu trebuie sa ignoram stratul psihologic, ce il diferentiaza si il face produs unic al unei societati.Nu putem pune intreaga dezvoltare si atitudine a unui tip pe societatea de care este inconjurat,sau de educatia ce-a primit-o,sau pe anturaj, trebuie sa aprofundam, si sa ne uitam mai bine la caracterul sau definitoriu.

| Woodenpints91 a răspuns:

Am semnat-o acum 2 ani,şi nu s-a schimbat nimic.

Dar hai să mă iau puţin şi de creştini,dacă tot suntem la capitolul ăsta. De crăciun,când se taie porcul,am observat,când mă duceam pe la ţară,că i se făcea o cruce în frunte cu cuţitul. Cică "aşa e bine",ca dumnezeu să binecuvânteze animalul omorât pentru a le umple burţile oamenilor.
Deci,dacă ai mâncat măcar odată în viaţa ta carne de porc, sau ai haine din piele/blană nu prea ai ce să comentezi de alţii care sacrifică animale.
Şi parcă scria în biblie că dumnezeu a cerut sacrificiu un berbec, sau ceva de genul. Aia nu a mai fost cruzime?

Esti amuzant laughing. Scuza-ma te-am facut sa crezi ca eu cred in Dumnezeu? Sunt ateu, nihilist.
Iar daca unii vor sa se culce cu 1000 de creauri diferite si de rasa si de sex, este problema lor, pe tine te afecteaza chiar atat de mult? sau esti gelos ca nu ai facut-o si tu? Normalitatea este ceva relativ, care este la latitudinea fiecarei societati, din diferite perioade de timp de asta spun ca este in continua schimbare, desii unele principii mereu s-au pastrat ca altfel nu ar mai putea exista o societate.
Nu stiu ce ai mai fi facut tu in Cihna, daca ai fi mancat un pumn de orez pe zi, iar daca te-ai revolta l-ai pierde si pe ala in cel mai bun caz.Eu zic sa nu fim ipocriti, ca vezi doamne ce revolutionar ai fi fost tu in china.Probabil ai fi fost doar daca te-ai fi nascut intr-o familie mai bogata, dar si atunci ar fi fost slabe sanse.Pentru 1 miliard de oameni de pe planeta singura grija este sa gaseasca ceva de mancare, deoarece nu o au nici pe asta.Bine inteles ca fiecare om este diferit, dar el este ceea ce este datorita tuturor intamplarilor pe care le-a trait pana in momentul prezent.Te-ai nascut in Romania, poti avea acces la arme daca tu chiar ai dorii, deci sa te vad, impusca-l pe Basescu.Esti obsedat de executiile astea, stiu ca multa lume te deranjeaza cel mai probabil si eu, dar e dreptul lor sa fie in viata, iar tu nu ai nici o autoritate asupra vietiilor lor.Cine iti da tie puterea sa decizi ce este bine si ce nu este bine? pe cine lasi in viata si cine moare? Esti tu "Dumnezeul" care ne-a creat ca sa hotarasi toate aceste lucruri?

| IMC90 a răspuns:

Iar ati scris Balatagul? laughing

| MortemAeternum a răspuns:

Ma acum vad de unde ti-ai format ideiile, din filmul Idiocracy.
Este adevarat ca marea majortate a lumii se comporta asa dar eu nu i-as extermina, ca in final rezultatul ar fi aceleas. De fapt eu in liceu eram facut "gay" de unii datorita faptului ca nu ma intorceam si salivam ca ei, cand trecea o femeie cu un corp frumos.Aruncam din cand in cand o privire scurta, dar sincer imi este rusine sa stau si sa ma uit vreo 30 de secunde, indiferent daca ma vede cineva sau nu plus ca devine plictisitor.Sa nu mai vorbesc de oamenii pe care ii aveam colegi de clasa erau total plictisitori, dar ei pentru ei erau amuzanti, faceau glume obscene, mai mult se batjocoreau unu pe altu si radeau ca prostii, iar singurele subiecte de interes erau masinile si femeile, si spuneau ca sunt emo datorita faptului ca sunt atat de tacut laughing.Ma a fost "amuzant" liceul cu acei oameni, dar chiar si asa tot cred ca si ei au dreptul la viata.
Observ ca esti rasist, sa stii ca nu ai nici un motiv sa urasti pe cine doar pentru ca s-au nascut tigani, evrei sau asiatici. Evreii sunt niste oameni foarte inteligenti in general, ei au dat umanitatii pe unii dintre cei mai cunoscuti oameni ai lumii cum ar fi: Isus, Karl Marx, Einstein, Sigmund Freud si cativa compozitori foarte talentati.Nu te lasa pacalit de toate propagandele pe care le citesti pe net.La cata propaganda se face impotriva evreilor, ajung ei sa se urasca pe ei, de fapt stiu un exemplu in acest sens, din timpul regimului nazist, unii copii evrei, care nu stiau ca sunt evrei, spuneau ca si ei ii urau pe acesti evrei, desii ei erau evrei, iar cand au aflat ca si ei sunt evrei au fost foarte surprinsi. Tiganii se invart intr-un cerc vicios, sunt abuzati de mici din generatie in generatie, putini scapa, iar ei sunt incapabili sa isi educe copii deoarece ei sunt needucati.Despre asiatici, nu am nimic de spus, au si ei oamenii lor mareti, iar cultura lor ii fac sa fie atat de diferiti fata de noi, care am evoluat prin crestinism.
Este usor sa te uiti mereu la cei prosti, dar eu zic sa incepi sa te compari cu oamenii de valoare si atunci poate vei ajunge la concluzia ca si tu meriti ghilotina.

Ideile nu mi le-am format din Idiocracy,doar m-am uitat la film,am meditat putin,si mi-am dat seama ca daca nu se intervine social,o sa ajungem cam ca in film.

Eu nu am zis ca exterminarea e cea mai buna metoda. Poti incerca sa insufli niste idei benefice si nu superficiale unora,daca nu vor,se poate trece la metode neortodoxe,pentru ca unii,chiar sunt incapatanati si tin cu dintii sa ramana in partea retardata a lumii.

Bine ai facut,ca nu te-ai coborat la standardele unora care considera ca, daca unul nu face ca ei, e de porc.Mai ales cand unii dintre ei belesc ochii la pitipoanace imbracate in roz, cu straturi multe de bronz facut in ''sicriul'' de la solar.

Eu consider ca sunt rasist justificat.Chiar daca tigani,evrei,unguri sau chinezi nu mi-au facut rau,nu imi plac pe Pamantul asta,evreii,pentru ca au fost mereu niste sarlatani/profitori, ungurii, pentru ca vreo 800-si trendul continua si acum-au cam vrut sa ne omoare si sa ne ia tara,tiganii pentru ca majoritatea covarsitoare a comunitatii lor se ocupa de manarii jalnice,si cauta doar sa fure/cerseasca/induioseze prin simplul fapt ca sunt tigani,ceea ce e gresit.Iar cu asiaticii am eu o problema,mi se pare idiot stilul de viata al chinezilor din multe motive,al japonezilor,pentru ca e prea ordonat,iar,desi conventia sociala zice contrariul,eu zic ca nu duce la nimic bun atata ordine si robotizare a oamenilor,chiar daca se apropie de perfectiune,ca la japonezi.

Nu ma las prostit de propagande,am citit mult de pe site-uri credibilie,nu de pe Lovendal sau alte glumite din stea. Tiganii au probleme din simplul fapt ca ei se resemneaza ca romanii nu-i accepta, si ei tind sa (re)devina hoti sau cersetori, camatari sau alte specimene din astea.Sunt incapabili si pentru ca nimeni nu ii accepta.Eu i-as accepta,dar i-as obliga sa munceasca,sa nu fure,sa nu mai poarte fustele lor idioate, sa nu mai locuiasca in ghetouri, sa isi trimita copii la scoala macar 12 clase,iar cine nu se conforma,pentru ei construim un Birkenau,din cauza ca insista in prostie,hotie,cocalarie,smecherie sau alte astfel de flageluri ce au cuprins multi dintre tigani.

Da,atunci cand te uiti la un prost,iti creste respectul de sine,dar atunci cand ma uit la oameni cu adevarat de valoare,realizez ca nu sunt nimic pe langa ei, si ma ambitionez sa ajung pe acelasi piedestal, unde sunt ei.Depinde cum raportam aceasta prostie.80-ma refer la puncte de IQ sau EQ-normal ca e prost pe langa 115, dar cand raportam acel 115 la un,sa zicem, 140, putem vedea ca e vorba de un om inteligent si unul foarte inteligent, si diferenta este acceptabila, pentru ca incepem sa vorbim elita mentala.

| XDarkAngel a răspuns:

Am semnat-o mai de mult, dar nu s-a schimbat nimic. Nu vreau sa ma uit la videoclip, pe bune cred ca m-as sinucide de atata durere (chiar nu glumesc straight face), dar hai ca nu inteleg eu ceva: de ce mereu trebuie sa fie vorba de crestini si atei, chiar daca nu are legatura cu intrebarea. Aici este vorba despre animale.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Eu sunt de acord cu omorarea cainilor fara stapan!