Nu ti-am citit comentariile bazate pe texte biblice pentru ca biblia contine multe mituri si in ea nu este vorba de divinitate sau spiritul universului sau de o inteligenta a materiei ci despre Elohim =zeii, Eu am comentatdin punct de vederea al cercetariilor stiintifice amice, din punct de vedere biblic nu pot sa zic decat atat (mituri, legende)care nu au treaba cu realitatea, este absurd sa crezi, sau sa sustii ca existenta lumii (8 miliarde de specii umane atatia suntem in prezent si continua sa creasca ), a plecat de la o singura pereche din aceeasi specie dar diferite la sex ce mai zice stiinta, ai citi inteligenta materiei(D.C.D.), sigur ca nu, am uitat tu esti cu biblia care detine adevarul suprem, si cine contesta acele adevaruri sa fie ars pe rug sau torturat asa-i? ) norocul nostru ca nu mai suntem in sec. 14-15, ca altfel, hm dupa cercetari si cercetari s-a ajuns la concluzia ca exista 2 dimensiuni vizibila si invizibila percdeptile nostre sunt subordonate instructiunilor care se gasesc in A.D.N. asa ca tu esti subordonat a.d.n-ului tau daca in a.d.n. ai fost programat sa straiesti pana la varsta de 90 de ani atat vei trai a era sa uit suntem diferiti fiecare are a.d.n. diferit, unii mor pe la varsta de 100 de ani, altii 120 de ani nu in Romania bineinteles, deci percepem doar ceea ce am fost programati sa percepem, sa nu-mi spui ca auzi rama cand se taraste prin pamant ) bine inteles ca sunt alte specii(de animale) care au perceptiile mai dezvoltate ca ale nostre, realitatea vizibila o putem percepe cu cele 5 simturi,iar partea invizibila revine spiritului cum spunea Platon, unor initiati, partea invizibila este extriseca, transcendenta si poate fi cunoscuta de spirit, lumea imateriala(dimensiunea invizibila) este in conexiune cu lumea fizica pe care o percepem.Ce zice stiinta despre corpul vizibil material, este conditionat tridimensional, adica suntem conditionati de simturile noastre sa percepem lumea in 3 dimensiuni, nu ai invatat asta la fizica? sau probabil ai vazut vreun film 3D (adica 3 dimensiuni) si corpul invizibil este campul care contine informatiile peregrinarilor noastre cosmice, face parte din dimensiunea informational -energetica care are alte legii bine inteles, si nici macar cel mai tare om de stiinta nu le cunoste astro-fiziceanul Hawkins-asta e un ateu, nici macar universul nu este vesnic pentru ca si el este supus transformarilor.Doi oameni de stiinta Stuart Hameroff si Roger Penrose au emis o teorie cuantica, sufletul se afla in niste celule numite microtubuli din creier, in momentul in care corpul material putrezeste informatia energetica se reintoarce in spatiu.Deci nu mai spune tu ca suntem niste suflete caci nu suntem suflete, adica zeul yehova a luat o bucata de lut in doua maini a modelat lutul, i-a dat o forma umana, dupa care a suflat si ete ca lutul a devenit suflet si a inceput sa mearga, interesant.Amice suntem trupuri materiale pentru ca traim intr-o lume materiala, fizica, invata fizica daca vrei sa cunosti lumea in care te afli, si in acet trup fizic la nivelul creierului in niste celule (microtubuli)se afla informatia energetica, e cea informatie energetica oamenii de stiinta o numesc suflet.
Sa-ti mai spun ceva istetule,si religia crestina a fost o secta iudaica dar care s-a desprins de iudaism,si a inceput sa interpreteze sfanta scriptura dupa cum au vrut ei,bine inteles ca atunci ca si acum existau secte iudaice care se contraziceau intre ele,cand secta crestina s-a desprins de sanul mei sale iudaismul, s-a extins si a devenit religie datorita Imparatului C-tin cel mare, care a institutionalizat-o, folosind-o ca o unealta politica pentru a putea s-a conduca mai usor masele populare,si bine inteles ca au inceput neintelegerile si in sanul religiei crestine, si atunci ce nevoia au inceput sa apara grupuri, grupulete religioase unele mici alte mai mari,dracu sa le chieptane adica secte crestine penticostali,adventisti,iehovisti,e.t.c. cine sa le enumere pe toate,nici nu as avea spatiu ) si se ataca unele pe ele, exact cum erau sectele iudaice, istoria se repeta, fecare pretinzandc\a sie adevarul dand tot felul de interpretari bibliei exat cum a facut secta iudeo-crestina cand s-a desprins de iudaism, acum eu nu stiu daca esti vreun afiliat la vreo grupare dintr-asta religioasa, dar voi nici nu va dati seama ce prosti sunteti de va certati intre voi pretinzand ca detineti adevarul, adevarat.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: