De ce ar fi pacat? Doar nu face rau practicantului, nici altor persoane. Nu exista nici un indiciu in Biblie ca ar fi macar dezaprobat de Dumnezeu. Sexul oral mi se pare o treaba foarte buna.
Da poate faci cu cineva sanatos si spalat...
Nu ai ce boli sa iei de la cineva care nu are. Iar o persoana care nu a avut mai multi parteneri nu are nici boli venerice. Observ ca la intrebarea daca e pacat, tu raspunzi ca nu e sanatos. Faci asta pentru ca, desi te consideri crestin, tu nu crezi de fapt in Dumnezeu, si atunci te gandesti imediat la aspectul utilitar. Ai o manie care se manifesta prin pretinderea unei puritati sexuale iluzorii unor persoane perfect straine.
Depinde.Din punct de vedere al doxei drepte se ştie că omul e făcut din păcat(bine că no-r zis popii că-i făcut din cpătat), prin asta obstrucţionând sexualitatea.
Real sexualitatea indiferent de formă este un lucru pozitiv care-ţi revitalizează corpul, iar din punct de vedere spiritual face ceva şi mai pozitiv, chestie ce nu toţi oamenii o coştientizează . Aşa că dă-i la ue până poţi ca nu-i bai!
Religios vorbind sexul oral si orice forma de sex care exclude pozitia misionarul este considerata perversiune si e pacat.
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/......le-sexuale
Ps. Nu va luati de mine nu e am scris ineptiile astea, eu doar le-am post aici.