De ce ar fi pacat? Doar nu face rau practicantului, nici altor persoane. Nu exista nici un indiciu in Biblie ca ar fi macar dezaprobat de Dumnezeu. Sexul oral mi se pare o treaba foarte buna.
Nu ai ce boli sa iei de la cineva care nu are. Iar o persoana care nu a avut mai multi parteneri nu are nici boli venerice. Observ ca la intrebarea daca e pacat, tu raspunzi ca nu e sanatos. Faci asta pentru ca, desi te consideri crestin, tu nu crezi de fapt in Dumnezeu, si atunci te gandesti imediat la aspectul utilitar. Ai o manie care se manifesta prin pretinderea unei puritati sexuale iluzorii unor persoane perfect straine.
Religios vorbind sexul oral si orice forma de sex care exclude pozitia misionarul este considerata perversiune si e pacat.
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/......le-sexuale
Ps. Nu va luati de mine nu e am scris ineptiile astea, eu doar le-am post aici.
Depinde.Din punct de vedere al doxei drepte se ştie că omul e făcut din păcat(bine că no-r zis popii că-i făcut din cpătat), prin asta obstrucţionând sexualitatea.
Real sexualitatea indiferent de formă este un lucru pozitiv care-ţi revitalizează corpul, iar din punct de vedere spiritual face ceva şi mai pozitiv, chestie ce nu toţi oamenii o coştientizează . Aşa că dă-i la ue până poţi ca nu-i bai!