Atunci înseamnă că eşti plină de mântuire. Fostul tău zace mort de beat intr-un şanţ izbit de o cărută pe autostradă şi peste câteva zile, după ce îşi revine din mahmureală se face băiat cuminte şi se întoarce la tine, dar tu o să fii împreună cu băiatul pe care îl simpatizezi.Să nu uiţi să mă treci în acatist că te-am ajutat.
La naiba cata dreptate ai cu prima parte .
Si cum te trec " ZvT "?
Daca si crezi din inima acest lucru, o va face. Spune ca atunci cand cerem ceva, trebuie sa credem ca am si primit, si ni se va da.
Sincer îmi ești simpatică, mereu mi-am dorit să visez oamenii care îi detest leșinați pe marginea drumului eventual călcați de câteva mașini într-o baltă de sânge
Cât noroc poți să ai cu visele ăstea!
Oricum concluzia e că Dumnezeu nu îți binecuvântează visele ci îți aduce vise satanice geniale.
Oh de as putea sa il vad sugrumat de o bara curgandu'i lent din corp cate o picatura de sange .
Bine ai venit în lumea mea!
Credeam că numai eu am fantezii de genul de pe tot TPU-ul, acum știu că nu-s singură pe lume
Visele se nasc si din multimea gandurilor. Nu tot ce visezi semnifica ceva. Daca ai zis " Doamne binecuvanteaza-mi visele. "asta nu inseamna ca Doamne a intervenit in visele tale. Uneori se strecoara si cel rau. Eu zic ca mai bine zici "Doamne vegheaza asupra mea si asuprea viselor mele".
Bleah bleah bleah, bleah bleah, bleah, visele iti sunt fabricate de subconstientul tau, adica ce ai vazut in timpul zile, ce iti doresti, sau ce ti s-a intamplat in timpul zilei, nimic nu are legatura cu asa zisul d-zeu
Nu crezi că ar fi mai benefic pentru tine, dacă i-ai cere Lui Dumnezeu să te binecuvânteze în viață, nu în vise? Gândește-te și la varianta asta.
Daca te rogi din inima Dumnezeu iti va asculta rugaciunea.
Domnul sa aiba grija de tine!
DeProfundis99 întreabă: