1)Simplu nu inseamna perfect(perfectiune nu exista).
2)Nu poate exista ceva mai perfect decat altceva(ori este perfect ori nu mai este.)
3)Tinand cont ca dumnezeul biblic este omnipotent am putea considera ca este si perfect.
Tu vorbeşti despre legi ce guvernează materia. Creatorul este în afara domeniului fizic. Dacă să facem o analogie: Cineva studiind un dulap doreşte pe baza aceloraşi principii să-l studieze şi pe meşterul ce la făcut. Cum crezi la ce concluzii va ajunge?
Tu îți imaginezi că Dumnezeu are vreo legătură cu atomii voștri? Dacă există reacțiile astea puțin importante, atunci ele există ocupând o funcție de cadou de la diavol pentru a vă ține pe voi ocupați. Și tot ce ai spus mai sus este atât de greșit încât nici măcar nu trebuie să termini liceul ca să scuipi pe porcăria aia. Dacă tot vrei să-L,, definești,, pe Dumnezeu folosește matematica...
Inseamna ca Diavolul si-a pierdut mult timp sa creeze chimia, astfel incat oamenii sa foloseasca substantele in medicina.Nu vad ce ar fi rau in asta.
Te-as ruga sa nu-mi mai raspunzi la intrebari daca nu ai nimic inteligent de spus, pentru a nu fi nevoit sa recurg la ignore.
Multumesc.
Dumnezeu este cel mai bun exemplu pentru a defini inexistenta
"cu atomii voștri"
De pe ce planeta crezi ca esti? Sau, in mintea ta bolnava de religios, crezi ca te afli in rai?
Eu nu cred ce nu văd.
Foloseste un microscop.
Reformulez, nu cred ce nu văd cu ochiul liber.
E imposibil sa vezi orice lucru microscopic cu ochiul liber. Microscopul nu face decat sa mareasca imaginea unui obiect printr-un sistem de lentile. Pana si ochelarii folosesc lentile.Acum o sa-mi spui ca diavolul produce acele imagini ca sa ne pierdem credinta nu-i asa?
Cand crestinului ii e prea greu sa inteleaga cum functioneaza ceva zice ca-i munca diavolului.
Nu, nu voi zice asta, dar la un moment dat dacă lucrurile se măresc prea tare își pierd originalitatea. În plus nu ma de, nici eu, nici alt om de pe planetă să băgăm în seamă ceva ce nu se vede cu ochiul liber.
Si pe Dumnezeu Il vezi cu ochii liberi?
Normal, de ce crezi că am comparat atât de des ateii cu niște orbi.