Nici nu stii cat de mult de inseli. Daca sunt miliarde de oameni, crezi ca DUmnezeu nu are timp sa-i ajute pe toti? Te inseli amarnic. Chiar daca ar avea toate oile, si-ar lipsi una si s-ar rataci, El ca un Bun Pastor, s-ar intoarce dupa oaia pierduta.
Din ce cauza simti furie si nervozitate?
Normal, ca un sfat prietenesc iti recomand sa mergi la psiholog! Nu e de nebuni, e singura persoana care te intelege cu adevarat si iti ofera sfaturi ce le poti pune usor in aplicare!
Hristos a Inviat!
Roaga-te Lui neincetat! Daca esti un om credincios, Satana vrea sa iti clatine credinta! Dumnezeu este Viata, Imparatul Maririi.Sunt oameni care zic ca nu exista! Daca nu ar exista, nici noi nici nimeni si nimic nu ar exista.El este Calea, Adevarul si Viata! Roaga-te Lui, du-te la Biserica, vorbeste cu un preot, Spovedanie!
Dumnezeu sa iti ajute!
Ce sa spuna un om orb, un copil bonav de leucemie, sunt atatia oamenii care chiar sufera tu de ce suferi de nimic desigur ai doar ura in tine de care trebuie sa scapi, de ce ai nevoie de ajutor nu ai cap sa gandesti maini sa te ajuti singur picioare sa mergi sa faci ce trebuie facut, stai si roaga-te sigur ca vei rezolva ceva prin asta vei pierde timpul aiurea
Dumnezeu ne ajuta insa doar atunci vom simti acest lucru cand punem in aplicare sfaturile lui pe care le gasim in Biblie. Nu e intodeauna usor sa aplici aceste sfaturi intro lume atat de rea, cu oameni rai care te fac probabil sa te infurii insa daca incerci sa manifesti stapanire de sine, daca faci tot ce iti sta in putinta si te rogi pentru ajutor Dumnezeu va vedea acet lucru si te va ajuta.
Pai toata furia si si nervozitatea au o cauza nu? incearca sa o gasesti si rezolva problema.
O solutie ar fi sa citesti mai des Biblia si sa te rogi!
Poti citi, de exemplu cartea Psalmilor, Evanghelia dupa Ioan etc.
Sa ii spui Lui tot ce te apasa, sa vii inaintea Sa cu o inima sincera si curata si El cu siguranta te va ajuta.
Pentru inceput indeparteaza-te de lucrurile ce iti produc aceasta stare. Mediteaza mai adanc la viata ta si nu te indoi nici o clipa de iubirea Lui fata de tine deoarece asta il face pe diavol sa fie si mai puternic asupra ta!
Sunt milioane de oameni pe lumea asta care o duc rau. Ce te face sa crezi ca te-ar ajuta pe tine?
Cauta cauza. Gandeste-te ce este diferit in viata ta fata de a unui om fericit.
Dumnezeu are timp, dar nu vrea sa ne ajute pe toti, ca dovada exista milioane de oameni care o duc rau.
Elibereaza-te,dupa care gandeste pozitiv.
Calmeaza-te, roaga-te, si fi bland cu tine insusi.
Normal ca simti furie pentru ca dumnezeu nu da nimica doar ia ce vrea cu ajutorul popilor daca tu nu te ajuti atunci nici cel cei spui dumnezeu nu te ajuta Dumnezeu ajuta doar pe cei cu bani nu ai observat asta Ai bani ai dumnezeu nu ai bani esti frustrat in consecinta Dumnezeu este o minciuna si o batae de joc pentru cei ce nu vad mai mult decit i se pune in fata SFAT Uita-te dincolo de minciuni sin ai sa fi alt om mai realist
Gandeste-te si reflecteaza in tine insuti care este cauza de la care au plecat furia si nervozitatea.
Tu vrei niste raspunsuri poate la intrebarile pe care ti le pui in legatura cu viata sau cu probleme personale.
E normal sa intervina frustrarea atunci cand asteptarile tale fata de un eveniment sau intamplare sunt prea mari.
Cheia este sa nu avem asteptari. Sau sa incercam sa nu depindem de ele pentru ca aici este punctul in care intervine nervozitatea,in acea clipa in care echilibrul dintre ceea ce tu ti-ai imaginat si ai asteptat ca va veni si ceea ce se intampla de fapt in momentul din realitate se rupe.
--Imaginea din minte si realitatea nu se potrivesc. Niciodata nu se vor potrivi,vei invata asta.
Daca tu crezi in d-zeu,atunci fa ce simti sa faci. Mergi la biserica,stai acolo cand e liniste si poate atmosfera de acolo te va ajuta sa gandesti liber si mai clar.
Poate ca semnele exista, dar trebuie sa fim atenti la detalii, la evenimentele si situatiile care vin in viata.
Trebuie sa le analizam pe toate si sa vedem daca nu cumva contin vreun raspuns si vreo iesire din problemele noastre.
--Nu stiu cati ani ai, dar sunt momente de confuzie. Ele pot veni pe parcursul intregii vieti.
Numai asa inveti cum sa le treci si cum sa le faci fata, sa le faci sa nu te depaseasca.
Linisteste-te.Ia totul cu calm, iar cand te simti neajutorat scrie-ti in minte cuvintele : Nimic nu e atat de rau si negru cum pare in realitate, totul e trecator, problema nu e temporara.
Conteaza gandurile noastre pozitive si gandirea in ansamblu, luminata si clara.
---Doar tu te poti ajuta. Nimeni altcineva. Ai incredere in tine si invata sa te descoperi tu pe tine si ce e in sufletul tau. Asculta-l mai des.
Bai imi place de tine desi esti ateu spui in continuare : ''Rugati-va'' si atat.
Bine ca mai exista si ateii de genul asta
Ok, am sa incerc sa te ajut. Citeste te rog si experienta mea:http://www.tpu.ro/......ala-si-ii/
Dumnezeu nu-i sluga nimanui sa le faca pe plac fiecaruia cand are chef
Dar atunci cand ne ajuta daca nu cand avem mai mare nevoie?
Daca ne-a creat atunci are o responsabilitate.
Nu te poti sustrage de la responsabilitati cand vrei.
Daca pisica mea moare de foame, nu pot inchide ochii, sa o vad cat de infometata e sau cat de ranita e si sa-mi continui existenta fara ca acest lucru sa ma tulbure!
La fel cu toate fiintele la care tinem.
Nu-i obligat sa-ti dea castigul cel mare de la loto, sa te faca cea mai frumoasa, desteapta etc, trebuie sa stii cand sa ceri, cum sa ceri si ce sa ceri
Uite...o sa te ajut cum o sa pot eu mai mult. Esti gata?
Dumnezeu
nu
exista.