In ziua de azi trebui sa crezi doar ce vezi cu ochii tai nu ce spune unul si altul.
Parerea mea.
Nu.
Zi-mi cine, din biblie, a stat in burta unei balene dansand pe manelele lui guta, mai Moby Dick!
Cum spunea Dan Brown: "Biblia nu este venita prin fax din rai"
Ideea e ca biblia reprezinta pentru mine o carte de povesti. Oricat mi se par de stupide unele povesti din biblie nu pot sa neg ca multe dintre ele au un mesaj pozitiv si ca in trecut au mentinut oridnea deoarece oemenii aveau frica de dumnezeu.
Asa e uita-te si la asta http://www.youtube.com/user/FluxMagnetic#p/u/2/mBEs8tkeOeo
Stiu cine a stat. Stiam si inainte dar am facut si opera Iona de Marin Sorescu, chiar ieri am fost la o piesa de teatru cu Iona.
Dar tu iti bate joc spunand ca a stat in burta unei balene dansand pe manele.
Documentarul care ti l-am dat ala vb de ioana i-am uitat numele pai bine da cate nume sunt in vechiul testament le mai incruci
Biblia o confirma chiar descoperirile stiintei,citeste cartile astea, Si totusi Biblia are dreptate",, Si totusi Biblia este adevarata"si vei gasi o serie de informatii care confirma eaxctitatea Bibliei.
O sa cred in minunile astea cand: Azazel si Cornel Pasat o sa il violeze pe Maidanezul de fata cu mine, o sa duc luna in roaba, o sa invat caii sa zboara, Basescu o sa umble in puta goala pe Jupiter, ema va gandi rational, si o sa-l vad pe Saddam si Ceausescu dansand in fuste mini si sutien din nuci de cocos.
Cand se vor intampla toate astea am sa cred in minunile din Biblie.
Important e "cine" anume a facut astea (mers pe apa, vindecari etc). Iisus le-a facut; plus ca eu stiu de multe minuni petrecute imediat in urma rugarii la sfintele moaste (trupurile sfintilor care nu au putrezit si miros ff frumos). Alte exemple de lucruri spirituale/duhovnicesti: demonizatii care sunt oameni normali, dar cand le este pusa crucea sau aghiasma pe ei incep si urla, capata fora mare si darama oamenii din jur etc (Sunt reale si sunt dese cazurile la anumite slujbe de dezlegari!) As dori un raspuns; Cu Stima!
Dacă ți-aș spune, că ieri, mi-a apărut pe masă un aparat de radio, așa din senin, în condițiile în care, acasă nu era nimeni. Pur și simplu a apărut din nimic, așa. Tu crezi lucrul acesta?
In ziua de azi daca vine unul si zice ca e fiul lui dumnezo', ajunge direct la ospiciu. Acum 2000 de ani, era cu totul alta treaba... chiar daca tot n-a sfirsit bine, intr-un final. Daca te misti suficient de repede, poti merge pe apa, care are totusi o oarecare densitate. Nu cred ca poti sta in burta unei balene ascultind manele, vomita biata balena - totusi, daca asculti Jean Michel Jarre, cred ca e posibil.
anonim_4396 întreabă: