| ateu123 a întrebat:

Singurul argument al crestinilor este moartea vi se pare un argument rational?

25 răspunsuri:
| Linilerei a răspuns:

Nu. Cu toții murim la un moment dat când procesele biologice ale corpului încetează.

| ateu123 explică (pentru Linilerei):

Da amice dar nu poti convinge un om prin asta ca exista viata de dupa

| Linilerei a răspuns (pentru ateu123):

Agreed.

| love566 a răspuns:

Presupun ca tu esti catolic nu?

| mgtow a răspuns:

Moartea e schimbul vietii catre fericire sau chin etern depinzand de fiecare cum a fost in viata bun/rau.

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Viata de dupa?

Daca te iei dupa ideile fizice exista.

Intrebarea ar fi sub ce forma te regasesti?

Daca iei o bucata de hartie o arzi ramane cenusa, cenusa o arzi si aia,poti sa o arzi cat vrei tot acolo va ramane,eventual se face mai fina.

Fiecare particula,atomi,neutroni, sau ce e,ajunge la un punct in care nu mai poate fi distrus.
Totul e in transformare indiferent daca vezi sau nu.
Si da, dupa moarte e ceva, poate reusesc sa ma intorc si sa iti spun.

| ateu123 explică (pentru love566):

Nu ateu

| kamykaze88 a răspuns:

Moartea este o eliberare un nou inceput. nu zic ba hai sa ne sinucidem sa fim liberi nu. invata sa cotrolezi spiritul apoi poti sa mori (corpul, carnea poate sa se distruga)

| ateu123 explică (pentru EstiFericitaSauTrista):

Am inteles idea eu m-am referit la viata spirituala

| EstiFericitaSauTrista a răspuns (pentru ateu123):

Viata spirituala e legata de cea fizica.
Daca nu ai avea trup inainte nu ai avea nici suflet.

| ateu123 explică (pentru kamykaze88):

Poti dovedi ca se elibereaza ceva dupa moarte nu cred

| kamykaze88 a răspuns (pentru ateu123):

Tu nu o sa crezi nici dupa ce vei manca peste ca ai mancat peste. vei continua sa sustii ca ai mancat pui. exact ca si crestinii, nu?

| EstiFericitaSauTrista a răspuns (pentru ateu123):

Nu poti dovedi deoarece esti in o alta lume deja.

| ateu123 explică (pentru kamykaze88):

Daca imi demonstrezi voi observa si voi trage concluzi nu sunt convins de nimic nu exista adevarul absolu si doar temporar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica vrei sa spui ca neascultarea de un argument adevarat este irational? fiindca moartea este efectul neascultarii unui adevar si a ascultarii unei minciuni? iar esti departe.fiindca moartea este efectul greselii venita in urma unei minciuni a lui satan.iar viata vesnica era si a ramas dar cu conditia trecerii prin moarte, credinta in Dumnezeu si in cel trimis de el, care ne poate curati si de pacatele facute in timpul vietii si de cel primordial.si adunarea de cunostinta despe dumnezeu si fiul lui unul nascut.deci moartea este un efect nu un argument.al tuturor nu al crestinilor.ca adam si eva nu au fost numai protoparintii crestinilor ci al intregului neam homenecs.rational? fii serios.cand e vorna de ratiune si teligenta uitate la spuma, elitei, celor din varful lantului trofic.adica de la treapta de unde incepe rasa umana, care ne vor noua binele.dar uitate bine raymusic.

| Raniia a răspuns:

Adevarul e ca la moarte nu parasesti casa, ci pleci acasa! De ce am acorda atata importanta lucrurilor pamantesti?

| ateu123 explică (pentru anonim_4396):

Ma omule ai vreo dovada ca exista viata de dupa?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rayyyy? va trebui sa ma crezi pe cuvant.fiindca eu nu mint din principiu.de ce as minti? exista viata vesnica dupa moarte.

| ateu123 explică (pentru lolosaurus):

Vechea vrajeala cu arsul in iad pe vecie daca nu te pocaiesti

Eu nu cred in strainii, poti demonstra acest lucru

Răspuns utilizator avertizat
| OOOLEOOO a răspuns:

Da! deoarece viata e foarte scurta si nu vei stii cand se termina! dar viata de dupa moarte este vesnica! si sincer nu cred ca argumentele noastre is doar despre moarte ci dinpotriva, sunt despre viata! viata de apoi si viata asta!

Eu ma uit la sutele de virusii care omoara in fiecare secunda cate un om e desigur o parte din iubirea domnului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raymusic,tie frica de moarte, dar asta e.si Domnul s-a infiorat cand a murit lazar.stii ce-a spus decebal nu? din zei de-am fi scoboratori, c-o moarte tot santem datori.dar nu-i tot una leu sa mori, ori caine-n-lantuit.iti vei plati datoria infiderent ca-ti dardaie curul de frica, la fel ca fistecare.eu iti doresc moarte usoara.ca placuta nu poate fi.am auzit de un oarecare ca ar fi spus; pentru Dumnezeu, nu vreau sa mai vad niciodata un ateu murind.de ce o fi spus asa?