Stiu ca nu exista asa ceva, deci nici nu-mi doresc si nici nu sper la asa ceva. Practic viata vesnica inseamna moartea vesnica si asta obtin oricum, nu trebuie sa o castig.
As vrea sa traiesc mult timp, dar nu o vesnicie. E imposibil avand in vedere ca faci parte dintr-un univers care va avea un sfarsit. Nu cred ca vrei sa ajungi la momentul in care universul e pustiu, tu blocat intr-un abis intunecat pe vecie. Atat de mult se va extinde incat atomii vor fi separati unii de altii pe distante uriase, nemaiputand sa formeze conexiuni.
Nu sper. Sunt convins ca daca fac tot ce pot ca sa trăiesc asa cum vrea Iehova Dumnezeu, voi primi acest premiu, deoarece El, Iehova Dumnezeu, nu poate să mintă. Tit 1:2. Niciodată nu a mințit. Iar când le promite oamenilor viața veșnică, sa fii sigur ca le-o va da. Aici pe pământ, sau pentru un număr limitat, în ceruri.
Viata vesnica nu se castiga, e un dar accesat prin credinta:
" caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta.Si aceasta nu vine de la voi ci este DARUL lui Dumnezeu.Nu prin fapte ca sa nu se laude nimeni' Efeseni 2-8, 8
" Dumnezeu ne- a dat viata vesnica si aceasts viata este in Fiul Sau.Cine are pe Fiul are viata.Cine n- are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viarta.V- am scris aceste lucruri CA SA STITI, ca voi, care credeti in Numele Fiului lui Dumnezeu, AVETI VIATA VESNICA.( Ioan 5: 11, 12, 13)
Eu ii sunt extrem de recunoscatoare Tatalui mau ceresc pentru darul vietii vesnice, ca voi fi pentru eternitate in compania Lui.
Voi va axați doar pe credința atât, păcatele nu contează doar sa fii prezent la biserica si sa cotizezi.
Credința fără fapte este moartă pentru că vine dintr-o inimă care nu a fost regenerată de Dumnezeu. Mărturisirile de credință lipsite de conținut nu au puterea de a schimba vieți. Cei care spun că au credință, dar nu au Duhul Sfânt, Îl vor auzi pe Cristos spunându-le: „Niciodată nu v-am cunoscut; depărtați-vă de la Mine, voi toți care lucrați fărădelege." (Matei 7.23)