Ai dreptate, intr-o anumita masura! Majoritatea pretind sume de bani pentru folosul propriu!
Acum, ce vreau eu sa te fac sa intelegi e ca credinta nu se rezuma la astia, exista bineinteles si foarte multi preoti care isi duc cu bine menirea si ajuta oamenii!
Eu inteleg repugnarea ta fata de religie, toti avem perioada asta, insa trebuie sa inveti ca valorile adevarate crestine nu stau in comportamentele defectuoase ale celor care pretind ca slujesc!
Nu dai, te lasa in tron pana i se face vreo unei muste mila de tine, si-ti intra in nas.
Eu stiu ca e nasol, ca pentru o inmormantare, sa ai tupeul sa ceri bani, pe suferinta rudelor si familiei. E greu sa zici NU in momentele alea, cand tot ce vrei e o inmormatare ¨crestineasca¨ si linistita.
Iti dai seama, sunt miliardari acei preoti... fii ma serios ca nu iti cer ei o gramada de bani.
Ce ai frate cu ei? Asa au fost dintotdeauna.Totusi printre ei exista si persoane deosebite.
Pui prea mare pret pe lucruri. Tu stii ca nu trebuie sa platesti pentru serviciile unui preot, dar mori de oftica pentru ca ei fac bani, te deranjaza ca preotii ia bani pentru serviciile prestate, dar de interlopi nu zici nimic, aia nu te deranjaza nu? Sau vrei sa zici ca preotii sunt cei mai mari escroci din Romania ca iti cer 10 lei pe an (ca nu ai nevoie de serviciile lor in fiecare zi)?
anonim_4396 întreabă:
frato întreabă: