| navarre a întrebat:

Spuneţi-le in faţa,sunt obligati sa-si faca,, meseria". Puteti face asta? De ce nu?
http://www.youtube.com/watch?v=dlcxDGURgjs

15 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

La biserica din care fac parte aceste acte de cult se fac gratuit.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru navarre):

Pastorul meu nu primeste remumeratie.Si nu se platesc aceste acte de cult.

| RAY a răspuns:

Religia e o afacere

Sunt si pastori platiti, insa pastorul meu a refuzat sa fie unul platit.

Este pensionar, are copiii plecati in America si impreuna au facut Misiune Umanitara, Orfelinat, Cantina sociala si un Azil de batrani care este in constructie. Daca toti pastorii ar face la fel, am avea o societate mai buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar un lucru cunosc; Dumnezeu nu e de vanzare.nici nu-l putem cumpara.si cu bani nu putem adauga macar o zi vietii noastre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu navarre.nu-ti spun, ca SANT, crestin ortodox si nici nu pup.nimic.s-ar parea ca tu o faci, dar nu pupi ce trebuie navarre.tocmai dosuri ti-ai gasit? e o practica a vremurilor noastre care va tine o vreme.dar pupand dosuri adio verticalitate.fiindca trebuie sa stai indoit la 90 de grade.pacat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Navarre? ma bucur ca nu sant prost in acceptiunea ta.privind zeciuiala. vobesc degeaba. Dumnezeu nu are nevoie de banii nostri.nici noi nu-l putem plati pe el.dar o biserica, un templu, o casa de rugaciune, da.are nevoie de bani.da cine are, cine poate, cine vrea.ai vazut cum face evreul? arunca banii in sus. Dumnezeu ia cat ii trebuie.ce cade inapoi sant ai lui.