| Curiozitati2000 a întrebat:

Spuneti mi o poveste adevărată în care v-a ajutat dumnezeu

Răspuns Câştigător
| Mașka98 a răspuns:

De cativa ani buni sufeream de o boala, nu puteam sa ma duc normal la scoala, dar imi doream mult. Era august si trebuia sa ma duc in clasa a 9-a in toamna. Intr-o zi l-am rugat pe Dumnezeu sa-mi dea un an, un singur an in care sa ma simt bine si sa pot sa termin gimnaziul. Chiar a fost o minune, nu m-am insanatosit, dar pe parcursul acelui an m-am simtit excelent, uitasem ca sunt bolnava. Am simtit mana lui Dumnezeu.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In viata pot aparea situati neprazute si cum creierul nostru da sens, scop la tot ce traim noi regasim acele situati ca fiind situati cand a intervenit o forta divina, asta e ceva uman, stramosi nostri din cele mai vechi timpuri au dat sens lumii in care traiau asa ca au inventat zeii

| Elide a răspuns (pentru RAY):

O carte atât de complexă cum este Biblia crezi că a fost inventata? Cum ai reacționa dacă Dumnezeu ți s.ar arata cum ii sta.a arătat lui Moise? Ce ai face?

| RAY a răspuns (pentru Elide):

Miha tu nici macar biblia nu ai citit-o dar imi spui ca e complexa, si hinduismul are cartie complexa si budismul si cartea mortii egiptene e complexa si cartile sumerine, mayase, problema cu voi dogmatici e ca voi nu invatati absolut nimic nou, voi stiti ceva si atat, desigur ca un dogmatic e usor de manipulat si de condus, daca dumnezeu, zeus, alah mi-ar aparea in fata las intreba cum a aparut si cum a creat totul din nimic, sunt explicati si povesti mult mai complexe in alte religi care explica creatia decat crestinismul

| Elide a răspuns (pentru RAY):

Pai eu cred că Allah, Zeus nu exista dar sub diferite nume cred că tot un singur Dumnezeu avem cu toții și Dumnezeul nostru este adevărat alți zei cum ar fi cei ciopliți închipuiți nu sunt reali nu au ochi să vadă și gura să vorbească doar Dumnezeul nostru este adevărat dacă ai văzut noi nu ne închinăm la idoli! Și de unde ai dedus tu chestia că n.am citit Biblia? Ești atotștiutor care vezi ce fac eu in momentul asta, vorbești aiurea și fără rost!

| RAY a răspuns (pentru Elide):

Daca exista unul singur de ce voi crestini nu aveti o singura religie? iar minti eu n-am spus ca stiu totul voi afirmati ca stiti absolut totul, cum nu va inchinati pai icoanele ce sunt?