| EmaS a întrebat:

Stau si ma gandesc cat de mult au decazut unii oameni. Ei se leaga tot timpul de postarile mele cu bun simt, educative care contin adevarul lui Dumnezeu. Oare de ce accepta si chiar aplauda postarile lui Soimos care nu reprezinta altceva decat o blasfemie la adresa lui Dumnezeu si a crestinilor?

Răspuns Câştigător
| Allrc24 a răspuns:

Noi crestinii adevarati oricum nu vom pleca urechea la aberatiile lui.mai rau de cei care oscileaza si il iau in seama. asta e viata aceasta.e controlata de diavol. Insusi Iisus zicea ca in lume vom avea necazuri pentru numele Lui dar sa indraznim. Se va sfarsi odata si odata. Judecata lui Dumnezeu va face dreptate.iar toti cei care au facut raul(diavoli + oameni) vor fi aruncati in focul cel vesnic unde mania lui Dumnezeu nu se sfarseste.

108 răspunsuri:
| ionutzu94 a răspuns:

Traim intr-o lume rea unde oamenii sunt rai.

| AndiNyctophilia a răspuns:

Pentru ca oamenii nu cred in puterea lui Dumnezeu si se considera "smecheri". Cu asemenea oameni chiar nu poti vorbi despre El fara sa fii batjocoritasad

| ToTAiCisiNumAiAiCi a răspuns:

Asta este EmaS nu ai ce sa le faci ce-l mai bine ar fi sa-i ignori. Or sa vada ei la Judecata Finala unde vor da socoteala lui Dumnezeu.

| ROB3RT89 a răspuns:

Daca la varsta ta pui la suflet toate nimicurile,nu stiu ce sa cred despre tine...N-ai tu treaba ce zice lumea,posteza in continuare si sustine-ti opinilehappyInainte sa te gandesti de ce aplauda postarile lui Soimos, uita-te ce varsta au majoritateahappyLor le place caterinca si sa'i induca in eroare pe alti, omenii seriosi sunt cei vizazi in acest caz!

| TypeInterestingNicknameHere a răspuns:

Fiecare are dreptul sa creada in ce vrea.Te-ai gandi ca poate cei care nu cred sunt sacaiti de intrebarile tale legate de religie? Iti marturisesc ca nici eu nu cred in vreo divinitate si inainte cautam mereu sa deschid subiecte despre religie si sa ma contrazic cu oameni religiosi, dar am obosit...Stiu ca orice as face nu o sa ii conving niciodata ca eu am dreptate si ei nu sau invers. Daca voi le spuneti ca sunteti singurii care aveti dreptate si ii "amenintati" cu judecata finala cum ati vrea sa reactioneze? happy

| eandopuncttk a răspuns:

Da. tu crestino in toate postarile zici cate ceva de dumnezeu?

| EmaS explică (pentru eandopuncttk):

Stii sa citesti? Vezi la intrebarile mele, tocmai ca acest lucru nu le place unora.

| EmaS explică (pentru TypeInterestingNicknameHere):

Nici nu o sa ii convingi, pentru ca Dumnezeu exista si credinta este o puternica incredintare.

| Dannyjj a răspuns:

Oamenii(unii) sunt atraşi mereu de rău. La ştiri de exemplu de ce arată doar necazuri, accidente, furturi, violuri, crime, etc? Ca să atragă atenţia şi să facă rating, pentru că lumea de asta este interesată. Aşa şi când menţionezi despre Dumnezeu, lumea nu doar că nu este interesată, dar se şi enervează.

Dacă doreşti, poţi arunca o privire la întrebarea mea postată aici:

http://www.TPU.ro/......u-il-luam/

| MortemAeternum a răspuns (pentru Allrc24):

"Judecata lui Dumnezeu va face dreptate.iar toti cei care au facut raul(diavoli + oameni) vor fi aruncati in focul cel vesnic unde mania lui Dumnezeu nu se sfarseste." Nu ai nici un pic de compasiune, tu o spui cu bucurie ca noi vom fi aruncati in focul cel etern, ma sperii omule, esti cu adevarat malefic.

| Dannyjj a răspuns (pentru EmaS):

Eu sunt de părere că Dumnezeu există, un creator avem, savanţii care cercetează Big Bang-ul zic că au existat înainte de asta 2 protoni, dar înainte de cei doi protoni? Dar cum de au apărut din acei doi protoni dintr-odată ditamai universul cu toate legile fizicii, soarele acela înghemuit acolo pe cer, înflăcărat, iar în jurul său orbitează planetele, care la rândul lor conţin sateliţi, toate calculate, apoi au apărut fiinţele, cu un organism parcă calculat, au ochi să vadă, urechi să audă, şi aşa mai departe. Desigur că ateilor le este mai uşăr să zică: "păi Ghiorghiţă, toate astea au apărut de la natură, natura poate să facă asta, din nimic să creeze toate astea" Aham! o_O
Este doar pierdere de timp să încerci să explici unui ateu şi până la urmă fiecare crede ce vrea.

| anonim4565 a răspuns (pentru MortemAeternum):

Nu o spune cu bucurie.nimeni nu vrea asta. nici dz nu vrea
tu alegi

| Outspoken2 a răspuns:

Omul s-a indepartat de Dumezeu.Si-a gasit "idoli" si alte lucruri in care sa creada, iar o porunca ne zicea:"Sa nu ai alti Dumnezei in afara de Mine!". Acum omul apeleaza la dumnezeu si isi aduce aminte de el, numai cand este la ananglie.La multi Dumnezeu nu mai este in inima lor,unii nici macar nu stiu sa se bucure cu adevarat de toate bogatiile Lui,pe care ni l-a daruit din bunatate,ca sa avem si noi ce are si el cel mai bun, doar ne "batem joc de ele".Si cand un om incearca sa ne indrume, pe calea cea buna nici macar nu ii dam importanta sau nu avem respect fata de el. Dumnezeu inca ne vede si ne apara.Asa am ajuns unii dintre noi si anume rai.Si ei si noi vom ajunge la Judecata Lui, unde isi vor da seama ca au gresit, si atunci este prea tarziu :-(.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am inteles niciodata, de ce aduci critici la adresa altor useri, pentru simplul fapt ca nu-ti impartasesc ideile. Asta seamana a practica folosita de Inchizitie. Chiar nu poti sa propovaduiesti, fara sa te bagi in certuri? Stii cum se numeste atitudinea asta a ta?

| Woodenpints91 a răspuns:

Te-ai gândit vreodată că nu toată lumea îţi împărtăşeşte convingerile religioase?
Ce ar fi dacă fiecare om, ar crede în fiecare zeu, doar să nu supere pe nimeni?

| Allrc24 a răspuns (pentru MortemAeternum):

Omule eu zic adevarul omule.cine te impiedica sa crezi? crede in Iisus si nu se va intampla asta. e simplu.

| gambler a răspuns:

2 Timotei 3:1-5

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

"postarile mele cu bun simt, educative care contin adevarul lui Dumnezeu."
Ma dezamagiti, nu va credeam atat de increzuta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine esti tu sa judeci? lasa omul sa scrie ce vrea sau voi pocaiti nu va pasa de biblie si aveti doar interese si atat

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

La ce interese te referi, ce castig eu daca unii asculta sau nu de Dumnezeu?

| EmaS explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

Nu sunt increzuta, sunt doar ranita cand vad ca sunt unii care sar pe mine ca si cainii, insa cu altii nu au treaba chiar daca duc pe unii in ratacire.

Imi pare rau ca esti partinitor. Daca ai fi integru, ai vedea cum stau lucrurile in realitate.Dar nu astept dreptate de la tine.(Tocmai tu ma intrebi de ce judec pe altii)?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Atunci de ce il judeci?

Eu nu il judec, dar imi pare rau ca poate sa aiba influenta nefasta asupra caracterului unor copiii.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Internetul e mare. Postarile tale "educative si de bun simt" si-ar putea gasi locul pe site-urile specializate, nu aici.
Aici, chiar devii stresanta cu ele.
Ai auzit vreodata vorba aia: dragoste cu de-a sila nu se poate?
Exact asta faci tu aici: ne bagi pe gat niste idei fixe de-ale tale fara sa ti le ceara nimeni.
Daca tot mori atata sa faci educatie, mai toarna vreo doi-trei copii, educa-i si gata.
Nu de alta, dar nu toti sunt, aici, adeptii sectei tale, asa ca te incadrezi in categoria "Vox clamandi in desertum" si te mai si lamentezi pe chestia asta.

anonim_4396

Nici sa bagi frica in copii mici cu iadul nu este atat de civilizat cum o faceti si voi

anonim_4396

Daca merg acum la o biserica penticostala ce aud in continu de iad tu crezi ca asta e mesajul bibliei? in loc sa aud de iubire, fericire eu aud ca ma paste iadul si vesnicia lui

| EmaS explică (pentru ardnaxur1961):

Eu ma bag peste tine cand rezolvi teme de casa? La fel ar trebui sa procedezi si tu. Fiecare cu pasiunea lui. Cat despre educatie, astept sa devin bunicuta si fii sigura ca o sa ma dedic in totalite nepoteilor mei, atat cat Dumnezeu imi va ajuta.

| costis a răspuns:

Soimos este un caz special. Trebuie sa te impaci cu ideea ca exista si astfel de humanoizi. Ii citesc postarile doar din curiozitate, pentru a vedea cat de jos poate merge. Mai sunt si altii ca el, doar ca el e foarte perseverent in batjocura. Insa aminteste-ti si de cei din Ninive. Parca despre ei s-a spus ca nu stiu sa deosebeasca dreapta de stanga lor.

| harciog a răspuns:

Doamne dar te maninca limba sau mina si pe tine doamna.Pentru ce postarea asta? Nu cumva ti s-a urit de atita liniste?