Noi crestinii adevarati oricum nu vom pleca urechea la aberatiile lui.mai rau de cei care oscileaza si il iau in seama. asta e viata aceasta.e controlata de diavol. Insusi Iisus zicea ca in lume vom avea necazuri pentru numele Lui dar sa indraznim. Se va sfarsi odata si odata. Judecata lui Dumnezeu va face dreptate.iar toti cei care au facut raul(diavoli + oameni) vor fi aruncati in focul cel vesnic unde mania lui Dumnezeu nu se sfarseste.
Fata eu unul nu imi bat capul cu deal de dumnezeu nu cred in el si iisus.as putea spune ca sunt ateu dar nu dau importanta.eu unul daca imi spui ca ma bate dumnezeu nu imi pasa. vreau sa traesc in lumea mea: sa beau, sa bag in mine...na,sa fac xxx,sa pun la respct pe toti care lumea ii stie de "smecheri",sa vin si sa plec cand vreau de acasa, sa cheltui bani pe prostii, sa vad toate tarile europei, daca nu fac acum pe astea cand le fac.mai degraba bate-ti capul cum sa faci bani si sa te simti bine si daca iti merge ai sa vezi si tu cum poti face ori ce vrei (ce frumos e sa faci ce iti trece prin cap)
Imi vorbesti de parca asi fi un copil.si daca ma aduce la judecata il mituesc dau bani sau fete ca si asa el duce lipsa de fete. serios vorbind daca ma duc la judecata?! ce imi face? dar sa presupunem ca nu exista si am trait o viata intreaga fara sa fac ce imi trece prin cap mie
Anonymus80196543376514 întreabă: