| Zazen a întrebat:

Stiati ca regele tribal David a trebuit sa adune 100 de pieliti de pe capul penisurilor iar pentru indeplinirea acestei idiotenii a fost ajutat de Dumnezeul iudeo-crestin YAHWE? urmariti cum detaliaza biblia https://www.youtube.com/watch?v=xn_PkVCIwkY

10 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

What the fu*k? straight face

| RAY a răspuns:

Scrie si versetul aici

Răspuns utilizator avertizat
| Nitroblast a răspuns:

Saul (care era un imparat pagan si nu in toate mintile) a vrut sa scape de David astfel. Vroia fata? Du-te in ghearele dusmanilor poporului tau si taiele bastoanele, si sa le aduci ca dovada. Taierea preputurilor dusmanilor morti era un obicei pagan al acelor vremuri, cum era si scalparea la indieni si habar nu am ce o fi azi pe cine stie unde.

| sabin89 a răspuns (pentru Nitroblast):

Saul nu era evreu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nitroblast):

Ce pagan era Saul bre?
Saul era pui de evreu in toata regula, ce baza ai tu ca era pagan?
Si de ce pui pe seama paganilor ce faceau evreii crestini? Eu din ce observ taierea preputurilor este atribuita in special evreilor si bibliei.

| Nitroblast a răspuns (pentru anonim_4396):

Pagan in sensul ca nu credea in Dumnezeu, daca te uiti cu atentie, nu ca nu era din neamul evreiesc, greseala mea intr-adevar.

"evreii crestini"?

Pai, nu doar evreii au "taierea imprejur"? Unde ai auzit la ortodocsi sau la catolici sau la alte religii de operatia asta?

Aici nu e vorba de taierea imprejur, preputul fiind dovada ca aceia au murit din mana armatei lui David, nu are legatura cu taierea preputului la 7 zile dupa nastere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nitroblast):

Da, m-am exprimat gresit, am o pata pe ei ca au inventat crestinismul.
Daca este cum zici, Saul poate era necredincios, desi pare greu de crezut, fiind tocmai imparatul israelitilor, paganii erau populatiile care aveau alte religii, populatii atacate cu salbaticie de evrei ca na, nu le conveneau ca paganii se inchinau la Zei.