Eu iti zic ca nu-i nevoie de asa ceva. Eu pa santier lipesc fiare cu aparatu' da sudura si ii fain rau da tot.
Cheamal pe Bagul.
E greu sa cauti pe google; oricum nu practici dar pui intrebari interesante - zici tu -
Prietena mea foloseste cheile demonilor ca sa-i cheme.Cheile sunt desenate pe foi si nu trebuie sa le distrugi sau sa le indoi ca se intampla nu stiu ce blestem din partea demonului
Http://www.itajos.com/x%20demoni/Demon%20Sigils.htm
E in italiana dar trebuie doar sa apesi pe numele demonilor.Primul desen ala mare e a lui Astaroth adica a unui demon femeie foarte puternica.
Sataniste*
Vrei sa ajungi in iad ma? Asta vrei? In loc sa vii la mine..in rai, unde-i liniste si frumos.Du-te la biserica amu' ca te tai.
Nu styy cum sa devii sclavul lor? Ce cauți aia găsești, dar apoi va fi un pic cam greu sa ieși din ghearele lor
Http://www.flacaraneagra.ro/inner/satanismtraditional-demonologie.htm Sa stii ca Demonii nu sunt atat de rai pe cat par :)
Aparențele înșală. Gândește-te ca am ajuns sa suferim și sa murim din cauza conducătorului demonilor satan. Demonii se împotrivesc lui Dumnezeu de aceea sant foarte periculoși. Pe Isus la încercat de cel puțin 3 ori ca sa îl îndepărteze de tatăl sau iar apoi l-a omorât. Și în prezent conform unui cu 1ioan5:19 Demonii conduc lumea dar nu pentru mult timp
Apocalipsa 12:12
Nu ști cum sa devii sclavul lor? Ce cauți aia găsești, dar apoi va fi un pic cam greu sa ieși din ghearele lor
Samanice nu sataniste omule
Ati inteles fix p---a, sau trebuie sa scriu samanice, legat de Samanism nu satanism!
Din nou,de ce vrei oameni buni sa studiati ocultismul? Asa va place de mult sa fiti sclavii lui Satan? O data ce intrii,iti vinzi suflet,semnezi cu sangele tau, ai intrat, nu mai iesi, si sufletul tau, o sa ajunga hrana pentru Marduck si Belial.Nu va inteleg, nu va place ce va ofera Dumnezeu?
Shamanismul este prima religie + nu stii nimic depre ce am zis, dc te mai bagi in seama? daca ai stii macar 10% as intelege. Stai linistit nu vreau sa ma cert, plus nu stii nimic despre credinta mea.
anonim_4396 întreabă: