E greu sa cauti pe google; oricum nu practici dar pui intrebari interesante - zici tu -
Prietena mea foloseste cheile demonilor ca sa-i cheme.Cheile sunt desenate pe foi si nu trebuie sa le distrugi sau sa le indoi ca se intampla nu stiu ce blestem din partea demonului
Sataniste*
Vrei sa ajungi in iad ma? Asta vrei? In loc sa vii la mine..in rai, unde-i liniste si frumos.Du-te la biserica amu' ca te tai.
Http://www.itajos.com/x%20demoni/Demon%20Sigils.htm
E in italiana dar trebuie doar sa apesi pe numele demonilor.Primul desen ala mare e a lui Astaroth adica a unui demon femeie foarte puternica.
Nu styy cum sa devii sclavul lor? Ce cauți aia găsești, dar apoi va fi un pic cam greu sa ieși din ghearele lor
Nu ști cum sa devii sclavul lor? Ce cauți aia găsești, dar apoi va fi un pic cam greu sa ieși din ghearele lor
Http://www.flacaraneagra.ro/inner/satanismtraditional-demonologie.htm Sa stii ca Demonii nu sunt atat de rai pe cat par :)
Aparențele înșală. Gândește-te ca am ajuns sa suferim și sa murim din cauza conducătorului demonilor satan. Demonii se împotrivesc lui Dumnezeu de aceea sant foarte periculoși. Pe Isus la încercat de cel puțin 3 ori ca sa îl îndepărteze de tatăl sau iar apoi l-a omorât. Și în prezent conform unui cu 1ioan5:19 Demonii conduc lumea dar nu pentru mult timp
Apocalipsa 12:12
Ati inteles fix p---a, sau trebuie sa scriu samanice, legat de Samanism nu satanism!
Eu iti zic ca nu-i nevoie de asa ceva. Eu pa santier lipesc fiare cu aparatu' da sudura si ii fain rau da tot.
Cheamal pe Bagul.
Din nou,de ce vrei oameni buni sa studiati ocultismul? Asa va place de mult sa fiti sclavii lui Satan? O data ce intrii,iti vinzi suflet,semnezi cu sangele tau, ai intrat, nu mai iesi, si sufletul tau, o sa ajunga hrana pentru Marduck si Belial.Nu va inteleg, nu va place ce va ofera Dumnezeu?
Shamanismul este prima religie + nu stii nimic depre ce am zis, dc te mai bagi in seama? daca ai stii macar 10% as intelege. Stai linistit nu vreau sa ma cert, plus nu stii nimic despre credinta mea.
anonim_4396 întreabă:
Rizztheseballs6969 întreabă: