anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca in ziua floriilor se mananca peste dar putem sa mancam si alt fel de carne (porc,pui, vita) sau astazi trebuie sa ti post si samananci doar peste?

7 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Poti manca ce vrei.Acest fapt se datoreaza terorii aplicate de catre Biblie.

| Dorugar a răspuns:

In Biblie nu este specificat faptul ca trebuie sa tinem post, si daca nu scrie in Biblie insemna ca Dumnezeu NU interzice, dar daca cineva tot interzice ceva ce Dumnezeu nu interzice, acela poate fi numai Diavolul prin slugile sale, adica prin popii pe care Isus ii acuza ca sunt instrumentele Satanei de ex in Matei 6, 24.
Asa ca tu faci ce crezi, daca vrei sa-i faci pe plac lui Dumnezeu nu trebuie sa tii post, iar daca vrei sa urmezi calea Satanei, atunci asculti de slugile sale care iti cer sa tii post.
Nu este clar si simplu?

| Dorugar a răspuns (pentru MskDesign):

Fals! In Biblie nu se cere niciunde sa tii post! Asta cu postul vine din partea satanei si a slugilor sale care il slavesc in biserici pe Lucifer ca fiind Dumnezeul.
vezi aici: https://www.youtube.com/watch?v=0IgdzyMNfjw

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| O734615555 a răspuns:

@Dorugar in Biblie scrie in foarte multe locuri de post. In facere când Dumnezeu le interzice sa mănânce din pomul cunoștinței binelui si al răului. Acela este un post. Apoi in Noul Testamnet Iisus zice ca demonii nu ies decât cu post si cu rugăciune. Si mai sunt exemple. Daca tot te dai mare pocait studiază calumea biblia nu lua din ea ceea ce iti convine tie.

| Dorugar a răspuns (pentru O734615555):

Hahahaha...ce tare, era sa pic de pe scaun de atata ras, adica faptul ca Dumnezeu a interzis oamenilor sa manance un fruct, inseamna ca le-a cerut sa posteasca? hahahaha asta e tare de tot, adica sa intelegem din asta ca postul ce trebuie tinut este doar la fructe si nu la carne? ...hahahaha dur de tot!
Despre NT nu e cazul sa-mi spui ca ala nu este scris/ inspirat de Dumnezeu ci de Dracu, si asta nu o zic eu ci o recunosc si evanghelistii Marcu sau Luca care de ex in Luca 9.1. unde vedem asta:
"Şi chemând Isus pe cei doisprezece ucenici ai Săi, le-a dat putere şi stăpânire peste toţi demonii, "
Si ce au facut cei 12 apostoli? Ai ghicit!
Au scris Noul Testament, BRAVO
Cu al cui ajutor?
Ia citeste exact versetul biblic si vezi ce scrie acolo!