A fi credincios nu e ridicol.Cei care vor sa surpe Credinta, in majoritate o fac din motive de ezitare, de inca hotarare sau nehotarare. Nu trebuie sa te superi pe bietii rataciti!
Nu am zis ca este ridicola, am zis ca pare ridicola in ochii ateilor!
Te raportezi la atei?
E adevarat si ca acolo poti gasi 'oile ratacite'.
Daca eu am un palat(spiritual), trebuie sa-mi fie rusine? De cine?
Nu, nu, nu intelege gresit!
Si eu am ''un palat spiritual'' Nu spun sa iti fie rusine, din contra, spun doar ca ateii nu cred in chestii de gen si ca orice alt om care nu intelege ceva trebuie sa comenteze!
Cine comenteaza are indoieli! Nimic nou sub soare! E chiar productiv, as crede!
Nu mai e ateu ala care se intreaba daca exista mos cracila sau nu. E doar un idiot care inca nu s-a hotarat ce sa creada sau ce vrea.
SI nu "pare" ci e ridicol. Stai sa te rogi unui serial killer, chiar e ridicol. Dar la cine pretentii, este?
Ok, sa se hotarasca in pacea lor, sa nu mai aduca comentarii de ****!
Eu sunt ''credincios'' dar nu ma rog la dumnezeu! Difera subiectul...
Daca ai sa citesti ce a scris, o sa observi ca nici Richard Dawkins nu afirma ca *stie* ca nu exista Dumnezeu.
Trebuie sa mai dai o sansa, mai ales nehotaratilor! S-a dovedit ca tocmai aia sunt cei mai de baza!
Sunt mai de baza pentru ca sunt pe jumatate prostiti. Inca putin si ii prostiti de tot. Pai dooohh
Vad ca ai cu cine! Au cam disparut! Caci nu au argumente! Dar si asta ma sperie! Numai cretinii intra intr-o Credinta, daca nu-si pun intrebari!
Ok nene, am inteles, esti ateu, nu iti pasa, razi de credinciosi.
De ce dracu nu iesi din topic?
Ma plictisesc si am zisi sa intru pe la religie. E o tara libera colega.
Cred ca o sa-mi reevaluez parerea fata de sfintia ta!
Religia toata tine de credinta cuiva in Dumnezeu. Nu ai cum sa fii una fara alta. E ca si ateul care crede totusi ca exista un zeu pe undeva. Pai ala nu mai e ateu.
Credinta nu inseamna sa crezi in dumnezeu obligatoriu! (Chiar despre ce vorbeam in topic, daca nu stii de ce comentezi?)
Eu nu cred in dumnezeu, stiu ca exista doar ca nu ma inchin lui!
Fiecare crede ce doreste.
Numai ca toate religiile au ceva cu crestinii, care sunt invatati sa iubeasca si pe cei ce le vor moartea.
Nu crezi ca stie cineva de la conducerea planetei asteia ceva?
Adica de ce s-ar baga satanismul peste tot si s-ar promova tot mai mult persecutarea crestinilor daca teoretic Iisus Hristos si Satana nu ar exista?
De ce exista alb si negru?
De ce putem sa fim fericiti sau tristi?
De ce putem oferi ajutorul cuiva cu inima deschisa sau putem sa intoarcem spatele si sa nu ne pese?
De ce avem liber arbitru intre bine si rau?
Nu cumva acest bine si rau ne va decide viata de dupa moartea fizica?
De ce exista pactul cu diavolul pe care il fac celebritatile?
De ce unii plang dupa perioada de 10 sau 20 de ani de contract cu Diavolul in care au faima si bani si tot ce vor?
Vezi tu, Banii, faima, poftele trupului sunt doar de decor.
Ca sa ajungi in rai trebuie sa suporti orice de la draci aici pe pamant si sa rezisti oricarei tentatii de a face rau sau de a iesi din cuvantul lui Dumnezeu.
Daca vrei sa ajungi in Iad, nu trebuie sa faci nimic special, sau chiar poti sa te distrezi pe cinste aici pe Terra cu bani, faima si orice iti doresti dar in schimb ti se va cere sa faci un ritual sa iti vinzi sufletul.
De ce este atat de pretios acest suflet?
Pentru ca este etern si nu are moarte...
Prea mult ne-am inrait unii cu altii, prea mult ne certam cu totii, ne sapam pe la spate, facem tot felul de prostii unul altuia. Prea mult distrugem tot ce e frumos si nu construim nimic inapoi.
Suntem prea rai si Iisus Hristos tot ne iubeste asteptandu-ne sa ne intoarcem la el chiar si in clipa mortii!
Ai dreptate, cand aproape mi-am facut initierea a trimis un demon la mine!
Stiu ca suna ciudat si multi atei cred ca mint sau ceva de gen dar nu, chiar am vazu entitatea aia!
Si in perioada respectiva simti ca esti zeu, este o senzatie uimitoare!
Doar ca nu mi-am facut ritualul, nu m-am vandut, inca!
Ca ateu nu te preocupa spiridusul, ala e doar un personaj dintr-o poveste creata cu un scop practic, ci problemele pe care le creaza in societate si in vietile noastre indobitocirea religioasa.
Si atata timp cat credinciosii incearca prin orice mijloc sa indobitoceasca si pe altii care poate sunt prea copii sa priceapa, sau pur si simlu nu-i duce mintea, e logic sa le prezentam si noi, ateii, punctul de vedere privind povestile cu spiridusi si implicatiile nefaste ale credintelor in cai verzi pe pereti.
DeProfundis99 întreabă: