De ce generalizezi? care toti ateii adauga intrebari pe TPU? ai vazut tu cate intrebari adaug eu despre religie? poate ca uni adauga de curiozitate,aceasta categorie nu-i pentru o anumita religie si pentru orice religie si lipsa ei desigur,atesmul find lipsa lipsa credintei,religiei normal ca are un loc aici ca orice religie,secte,credinta,non religie etc
ca omul sa citeasca cat mai multe raspunsuri, acum cu crestini personal o mai spun o data nu exista crestini doar cu numele atat,chiar am trecut pe langa biserica penticostala plina parcarea de masini scumpe si ei imi vb sa nu fi materialist,desgur ca nici eu nu sunt de acord cu jignirile indiferent dar se poate observa ca crestini jignesc mult mai des si asta se poate vedea la banari, atei majoritatea sunt persoane educate, civilizate, rationale asta se vede in tariile majoritar atee in tarile majoritar crestine dumnezeu cu mila vorba aia
Mie sincer nu imi pasa ce se intampla cu "credinciosii" sau cu ateii! Vorba aia, mi se rupe **** de ce cred altii, doar ca nu suport jignirile din partea nimanui!
Fiecare trebuie sa isi vada de "credinta" sau non-credinta lui!
Cred ca nici tie nu iti convine daca cineva se ia de...dau un exempu: Familia ta, doar prin simplul fapt ca, crezi/nu crezi in ceva!
Sunt niste certuri fara rost!
DeProfundis99 întreabă: