| Gligore2000 a întrebat:

Sunt ateu ca idee si incerc sa-i respect pe toti cu bune si cu rele:manelisti, evrei, tigani, italieni, englezi, crestini, pocaiti etc.
Dar faza cu Gay Pride Bucuresti si Timisoara in postul crestinilor mi se pare putin deplasata.
Indiferent ce au de demonstrat, nu puteau si ei sa astepte cateva zile din respect pentru altii?

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Nu vad nici o problema. Fiecare face ce are nevoie. Unii postesc, altii se mandresc.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| CIaudiu a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

In el trebuie sa intri cu buldozerul, nu in niste persoane normale dar care au avut ghinionul sa se nasca irevocabil cu o atractie diferita.

| Lukasssz a răspuns:

Si ce? Sunt si ei oameni au si ei drepturi ca ale tale!

| Superior a răspuns:

1.Gay-i sunt scarbosi (majoritatea, unii chiar is okay isi isi vad de treaba lor cat de cat).
2.Viata intima e viata intima. Daca as avea prietena si m-as saruta si linge cu ea pe strada nu ar fi normal si as primi amenda, dar gay-i spun ca e imoral ca ei de ce nu pot si ei (practic nu fac decat sa se supune aceleasi legi ca si mine in acel caz ipotetic).
3.Ei vor sa fie considerati normali. Oamenii normali fac parade ca uite "ce de normali si heterosexuali suntem, hai sa marsaluim pe toate bulevardele!". Serios...
4.La nivelul actual a fi gay e o dereglare din cate vad care se manifesta printr-o cerere de atentie si drepturi suplimentare sub aspecte ipocrite de moralitate. Sper ca in ziua aia sa ploua, sa fie furtuna, sa tuna si sa fulgere.

| Superior a răspuns (pentru Lukasssz):

Hai sa facem si noi, hetereosexualii normali, parade ca "uite ce normali suntem si ne place pasarica! sa se auda in toata tara, sa se auda peste tot, sunt nascut si crescut in... stai am incurcat melodia".

| Lukasssz a răspuns (pentru Superior):

Ai probleme grave...

| rexiomaria a răspuns:

Nu pot crestini sa ii tolereze in acel timp? Sau ce, au toane?

| Gligore2000 explică (pentru rexiomaria):

Tu ai tolera unul care isi face nevoile langa tine in timp ce esti la masa?

| Mayhem666 a răspuns:

Bold of you to assume I am a man.