| adelinstica a întrebat:

Sunt catolic si as vrea sa schimb la ortodocsi, am 14 ani se poate?

Răspuns Câştigător
| Christian1000 a răspuns:

La orice varsta poti. De exemplu bunica mea de 95 de ani, am decis cu acordul ei sa o trecem de la credinta catolica la cea ortodoxa. Du-te si vorbeste cu un preot si te va indruma el pe calea cea dreapta. Sper ca te-am ajutat.

10 răspunsuri:
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Hei.Nu iti trebuie acte, nu iti trebuie bani, nu iti trebuie buletin, nu iti trebuie acord, poti sa o faci asa cum am facut si eu.Numai ca eu m-am detasat de religia pe care am avut-o si acum sunt crestin.Nu baptist,nu ortodox,nu catolic, nu penticostal, nu adventist, nu sambatar, nu martor al lui Iehova.Prefer sa ma numesc doar "crestin".Nu fac parte dintr-o "ramura" anume.
O zi buna!

| 31957319 a răspuns:

Deocamdata esti inca mic in varsta si nu ai intelege... tu nu trebuie sa iti schimbi religia NU EXISTA RELIGII. Exista Calea care trebuie sa o urmezi.
Biblia Iti V-a fi harta, asa ca citeste-o si ve vedea raspunsul.
Sunt in lumea asta catolici, ortodocsi, islamici, hindu, s.a.m.d, dar toti au acelasi crez, toti avem acelasi crez important ii drumul care il urmam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sant ortodox si cred ca santem frati in hristos, chiar daca ramanem asa.deci?

| doctorandus a răspuns:

Din punct de vedere legal, iti poti schimba singur credinta de la 16 ani, pana atunci nu ti-o pot schimba decat parintii sau tutorele. Oricum, daca intri intr-o biserica ortodoxa sa te rogi nu-ti cere buletinul la intrare, asa ca te poti ruga in ce biserica vrei.

| Liviu4you a răspuns:

Dar de ce nu te faci ateu? Sau e prea greu sa gandesti?

| victor987 a răspuns (pentru Liviu4you):

Mi e ca da! -)))

Răspuns utilizator avertizat
| consilierultau001 a răspuns:

Eu zic cel mai bine sa cercetezi si apoi sa iei o hotarare, de ce nu te documentezi din mai multe religii poate este ceva mai bun, uite eu iti recomand adventistii, ei au un raspuns clar la orice intrebare, fata de ceilalti. roaga-re si Domnul te va ajuta sa alegi calea cea buna.

| LegionarulRoman a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Exista si ramura de "crestin", nu iti fa griji.Cei care s-au indepartat de Hristos, au ajuns la astfel de nebunii.

Întrebări recente