| Holiday a întrebat:

Sunt doua feluri de crestini. Unii care n-au citit Biblia si cred in baza unor povesti auzite de la altii si altii care au citit Biblia si continua sa creada.

Daca primii au sa zicem scuza ca poate li s-au prezentat doar fragmente, poate a fost deformata povestea, sau poate au incredere oarba in povestitor, ceilalti, cei care au si citit traznaia, ce scuza mai au sa creada?!

Răspuns Câştigător
| CostinAlamariu a răspuns:

Doar fiindca mintea ta inchisa si nepregatita nu poate intelege Biblia si o percepe ca fiind absurda nu inseamna ca toti oamenii sunt la nivelul tau de idiotenie. Exista extrem de multe lucruri pe lumea asta care par absurde si se dovedesc a fi adevarate. Toate progresele stiintifice si tehnologice au fost facute de oameni care au imbratisat ceea ce parea a fi absurd pe moment, nu de oameni ca tine care isi pierd vremea pe TPU trancanind continuu pe baza unui subiect fata de care sunt complet ignoranti. Esti exact ca mosii aia care stau si se uita la TV si trancanesc toata ziua despre politica de parca ar fi mari experti. Exact asa esti. Esti dincolo de penibil si frustrat pe viata. Adevarul este ca te depasesc lucrurile astea. Intoarce-te la Antena 3 si Romania TV ca astea-s pentru mintea ta bosorog frustrat pe viata ce esti.

62 răspunsuri:
| Holiday explică (pentru viavo):

Evolutia nu are legatura cu religia si/sau credinta. Crestinismul e fals prin el insusi, nu raportat la teoria evolutiei speciilor, la alchimie, sau altceva. De ce discutam la religie despre asta?

| viavo a răspuns (pentru Holiday):

Ce intreb eu, ce imi raspunzi tu...