anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt utile intrebarile astea despre dumnezeu sincer? are vreun rost pentru un crestin sal intrebi cum o aparut dumnezeu? sau multe dintre intrebarile de la categoria religie?

ps am observat ca nu prea are rost sa ne contrazicem in argumentele ca fiecare isi pastreaza gandirea crestina acelasi

11 răspunsuri:
| Spike189 a răspuns:

Tu ce esti? Ateu plictisit?

| JustATiredPilgrim a răspuns:

Pentru ca cineva sa iti ofere un raspuns competent trebuie sa pui o intrebare competenta...Nu prea vad sensul intrebarii tale straight face daca ai reformula questu` cu detalii mai capabile ti-as ramane recunascatorwinking

P.S. Voi incerca sa te ajut cu mare placere

| peroxwhy a răspuns:

Nu sunt utile. Nu are rost pentru un crestin sa-l intrebi pentru ca el nu stie. Daca intrebi doi crestini iti zic lucruri diferite. Un crestin loial nu iti zice nimic, sau te tine in predici ca sa nu te mai intrebi.

| crynys a răspuns:

Eu zic ca e pierdere de timp iar contrazicerile stupide care le citesc aici mie mi se par doar amuzante nimeni nu o sa convinga pe nimeni sa faca cum zice el sau ca ce zice el este adevarul absolut ce credem tine mai mult de educatia care o ofera familia dar ce sa-i faci mai trebuie sa radem si noi fara intrebarile astea si mai ales fara raspunsurile unora nu am mai rade si noi. Prerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Spike189):

Nu draga cristina dar nu-mi place ca uni sa intrebe daca dumnezeu o facut sex cu maria

| Woodenpints91 a răspuns:

Nu ştiu dacă cineva şi-a schimbat convingerile religioase doar stând la categoria asta

| tudor0108 a răspuns:

Nare niciun sens si cei care se gandesc la asta nu sut prea inteligenti si citez"... orce greseala au facut ei cu cuvantul sau cu gandul..." deci iti dai seama n-are sens sa te intrebi totul e in biblie

| DorelSudoru a răspuns:

Nu,da uneori e fun...nici parte de dezbateri nu mai ai.

| MMihai a răspuns:

Citește și tu
http://www.TPU.ro/......om-banati/
Dacă se realizează visul acestei persoane nu vei mai putea formula și posta întrebări la rubrica religie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lux? daca Dumnezeu e mort tu sigur esti viu.da catalusa aia a ta cu care esti combinat? e moarta sau vie?

| shadovv a răspuns:

Vezi foarte limitat categoria religie. Eu astept de mult timp sa apara intrebari despre mitologie, istoria religiei, stiinta ca religie, teoria sacru-profan, metafizica, cosmogonie, psihologia si gandirea religioasa, cunoasterea mistica...

Dar de... toti intreaba daca exista sau nu Dumnezeu, de parca nu ti poti da singur seama.