| Th3AbSinTh3 a întrebat:

Suntem un popor credincios, nu? Dar de ce continuam sa facem biserici? Ne-am blocat la modul constructii? Mai nou am auzit ca vor sa ridice o cruce in Bucuresti laughing)) La niste zile libere nu se gandesc si ei? Daca suntem asa credinciosi si biserica are un loc aparte in stat, eu zic ca ar trebui sa avem zile mai multe in care sa-i cinstim pe sfinti cum se cuvine(mici si bere in mijlocul padurii sau in spatele blocului) laughing)

7 răspunsuri:
| Dorugar a răspuns:

Da suntem in proportie de 95% un popor credincios, adica un popor care crede in loc sa stie. Asa ca ce pretentii de normalitate poti avea tu de la un popor de nestiutori?
Evidnt ca fac biserici din moment ce ei cred ca biserica este locul in care preotii vorbesc cu Extraterestrii, si ca acesti extraterestrii "atotputernici" ii vor ajuta pe prosti trimitandu-le din cosmos navete spatiale cu curcani fripti, valize cu bani, si nemurirea pe care nici extraterestrii nu o au, si asta doar pentru ca ei vor face extraterestrilor o cruce mare in centrul Bucurestiului, capitala romanilor deci implicit si a prostiei romanesti.

| sublime89 a răspuns:

Asa sunt popoarele credincioase. De obicei sunt si sarace, dar asta nu le poate opri sa mai construiasca cate o catedrala imensa sau stiu eu ce monument scump. Scolile se prabusesc, cladirile istorice la fel, spitalele sunt focare de infectii, oamenii abia au ce manca, dar popii sunt din ce in ce mai grasi si cu masini luxoase. Asa se stiu conduce popoarele ignorante. BOR nu se va satura niciodata de averi. Cand vad popii ca pot pune mana pe tot mai multi bani, si ca poporul e atat de incult incat se lasa furat, iar politicienii sunt foarte dispusi sa colaboreze cu BOR impotriva poporului pe care ar trebui sa-l reprezinte, cum ne-am putea astepta sa se opreasca din imbogatit? Vor continua pana cand vor saraci si indobitoci tara asta de tot, si se vor opri ori atunci cand nu vor mai avea ce fura, ori cand se va ridica poporul impotriva lor.

| oprescudorin11 a răspuns:

Eu cred ca credinta de azi pregateste credinta de maine. Catedrala Sf. Sofia a Bizantului a fost proiectata sa fie cea mai vestita Biserica din lume > Sf. Petru din Roma inca nu aparuse. Si cand colo? vin turcii si o fac cea mai vestita Moschee. Cu calul poti intra dar descult.Ca asa este la musulmani. Cine stie, Bisericile de azi? Moscheile de maine! Si noi romanii trebuie sa punem o piatra pe altarul Civilizatiei si Credintei.

| oprescudorin11 a răspuns:

Si cred ca cei care gandesc in acest fel sunt lipsiti de simtul VESNICIEI! Gandeste-te ca peste o mie de ani, nu vor gasi arheologii la sapaturi gratarele voastre sau ale manelistilor printre schelete de homo sapiens ci vor gasi foste biserici Crestine ajunse moschei musulmane si in bratele fiecarui schelet, nu te gandi la alt schelet, vor gasi un gratar cu niste mititei bine conservati de lava unui vulcan.

| RAY a răspuns:

Aia 7 din Vaslui megreau in fiecare duminica la biserica, da foarte credincios suntem noi sfinti europei

| Th3AbSinTh3 explică (pentru RAY):

In caz ca nu stii suntem cateva milioane de oameni in tara asta, normal ca sunt si d-aia care inconjoara biserica in genunchi si d-aia care cred ca pot intra in orice gaura

| NuAmNumeStraniu a răspuns:

Salut jun