| RAY a întrebat:

Ti-ai dorit vreodata ca ateu, agnostic chiar sa existe iadul crestin in care sa fie pedepsiti cei rai? sau sa existe un dumnezeu care sa-i pedeapseasca pe cei rai?

10 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Da, mi-as fi dorit. Si iad si pe cineva care sa-i pedepseasca. Insa pacat ca cei buni sunt pedepsiti.

| RAY explică (pentru Nemessys):

Esti ateu, agnostic?

| Nemessys a răspuns (pentru RAY):

Intr-un fel da... Sau mai bine zis sunt deist. happy

Crezi ca cineva a creat big bang apoi sa pensionat nu?

Eu nici nu cred ca a avut loc acea explozie. happy Poate universul a existat mereu. Oricum la cum este lumea, acea forta nu prea pare sa se implice in ea. happy

Asa e man

Wolf *winking rolling on the floor

| xByte a răspuns:

Binele si raul sunt acelasi lucru in atat de multe situatii, incat ar trebui ca acel zeu sa fie impartial pentru a lua o decizie. Deci nu.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Nu există Rai sau Iad și ci doar trepte superioare sau inferioare. Cât despre acest sistem de pedeapsă sau răsplată, se face automat, fiecare ajunge în locul în care merită, deși nu poate nimeni confirma. încă suntem o ''civilizație'' de gradul 0, iar dacă dacă cineva ar putea fi dumnezeu ca persoană sau entitate, teoretic ar trebui să fie o civilizație de gradul IV. Bine că unii încă zic că ar fi acel moș cu barbă care e mult mai avansat decât orice există și care face totul din nimic.

| CosminCD a răspuns:

Dumnezeu nu-i pedepseste pe cei rai. Fiecare isi primeste raspalata dupa cum a ales!