| AvalohAlyn a întrebat:

Știați că după moarte e posibil sa ne ducem cu spiritul și conștiința imateriala și care supraviețuiește morții fizice și sa ne continuam viața veșnică în alte Universuri și pe alte planete? Bineînțeles cu niveluri de vibrație înaltă daca am fost buni sau ne-am îndreptat și cu niveluri de vibrație joasă daca am facut lucruri multe rele.
Știați asta?
Raiul e planeta pe care se afla Iisus sau Universul in care se afla Dumnezeu.
Iadul e planeta și Universul in care lipsește Dumnezeu și dacă lipsește Dumnezeu nu poate fi decât rău,suferință și probleme, boli.
Planeta Pamant e o planetă test pentru viața viitoare.
Reincarnarea s-ar putea sa existe, primii creștini credeau în ea până la ordinul unei soții de mare ierarh din vechime când s-au decis scoaterea reîncarnării in afara credinței creștine.
Sufletele care se curata și se îndreaptă și își ispășesc pedeapsa pe planetele Iadului se pot reincarna pe Pământ sau chiar pe alte planete sau in alte Universuri Exista Universuri paralele asta se bănuiește de oamenii de știință(posibilitatea existentei multiversurile)
Deci hai sa facem tot posibilul sa ajungem după moarte pe planeta lui Iisus sau in Universul lui Iisus căci acolo evdoae lumina, pace și dragoste, fara durere și probleme.
Ce părere aveți? Ar fi un sâmbure de adevăr în ceea ce zic eu?
E o gândire mai moderna și reformatoare.
Eu sunt un păcătos mare până azi dar vreau sa ajung in planeta lui Iisus, planeta lui Dumnezeu au de aceea incerc sa ma indrept si sa mă pocăiesc. Vreau nemurirea si viața veșnică foarte foarte foarte mult.
E un sâmbure de adevăr ce am zis?
Asta am citit mai demult pe diverse site-uri spirituale și ezoterice.

Răspuns Câştigător
| UnOmOarecare3000 a răspuns:

Daca o vei tine tot asa, poate vei deveni un intelept.
Exista chiar mai multi samburi, de adevar.happy
Doamne ajuta sa ajungem acolo, in rai. Chiar daca multa lume crede ca nu exista asa ceva.

4 răspunsuri:
| IMPERO a răspuns:

Biblia si alte mituri spun cate ceva despre asta dar nu avem nici o dovada credibila.

| Mayhem666 a răspuns:

O mare prostie sa combini stiinta cu religia. Nu numai ca suna ridicol, dar nici "nu se prea pupa" ceea ce spui tu.
Si eu cred in reincarnare, dar intr-un mod mai stiintific, iar acest asa zis Dumnezeu nu intra in ecuatie.
Posibilitatea ca alte planete habitabile nu numai ca e foarte mare, ci e absolut imposibil sa nu existe, avand in vedere cat de vast e universul, si daca reincarnarea e adevarata, nu vad de ce nu am putea sa o facem si pe alte planete, dar ca sa spui de rai si iad ca fiind alte planete, asta mi se pare o bazaconie. Nu ai cum sa te reincarnezi pe o planeta care e ostila oricarei forme de viata.
Si nu vad de ce ne intrebi pe noi daca ceea ce spui tu e adevarat, atata timp cat singura cale de a dovedi asta ar fi sa murim, si apoi sa revenim la viata si sa spunem ce am vazut, dar tot nu am putea sa confirmam, pentru ca ar fi trebuit sa ne si reincarnam.
Dar parca ai spus ca nu mai intri pe TPU? Ai spus asta acum cateva saptamani si mi-ai spus si mie pe privat acum cateva zile, dar tot ai intrat. Stiam ca nu poti sa stai departe de site-ul asta.

| halogen001 a răspuns:

Eu stiu ca nu exista spirite si constiinte fara materie si ca dupa moartea omului nu mai ramane nimic, deci nu e cazul sa imi pun problema ca dupa moarte mai merg undeva. Moartea e moarte si nimic mai mult.

| UnOmOarecare3000 a răspuns:

Cine nu are spirit sau suflet, probabil este ca un robot.happy