Daca omul are,, Dumnezeire'' in el cat si cum ne este descris in mitologia evreiasca, E CLAR!
http://www.trilulilu.ro/......t-fi-atrib
Dumnezeu a creat totul prin INTELEPCIUNEA si totodata si PUTEREA SA.
Dumnezeu ne-a lasat liberi.Ne-a dat puterea de a alege, daca il primim pe Dumnezeu sau nu. Daca il primim pe Dumnezeu in noi, El e acolo cu noi, in noi.El e si cu cei care nu Il cunosc, prin faptul simplu, dar maret, ca s-au nascut. Judecam atat de mult, si cunoastem atat de putin despre Dumnezeu.Il judecam, ca nu exista, doar pentru ca nu-L vedem ca infatisare.Si daca L-ai vedea ce? Ai fi mai mult credincios?"Domnul a zis:Fata nu vei putea sa mi-o vezi, caci nu poate omul si sa Ma vada si sa traiasca." Exodul 33:20. Daca tu sau oricine, L-ai vedea pe Dumnezeu, unde ar mai fi credinta ta, nadejdea ta, de care se bucura Domnul? Pe El il vezi in orice floare, orice frunza, orice om, creatia Lui Dumnezeu."Dar o nădejde care se vede nu mai este nădejde: pentru că ce se vede, se mai poate nădăjdui? Pe când dacă nădăjduim ce nu vedem, aşteptăm cu răbdare." Romani capitolul versetele 24-25. Poti cunoaste toate tainele si toata stiinta, dar degeaba daca nu ai dragoste, esti nimic,( Corinteni, 13), iar Dumnezeu este Dragoste.( 1 Ioan 4:8)
Si vrei sa cred ca evreii sunt un neam de prosti sau de adormiti al caror imn national incepe cu Desteapta-te?
Si daca le stii pe toate acestea, din ce cauza esti inca crestina?
Nu vrei sa-L primesti pe Dumnezeu in sufletul tau?
Poi daca vrei, atunci de ce ai ca religie o religie fara Dumnezeu?
Ti se pare normal sa crezi intr-un Dumnezeu cu care religia ta nu numai ca nu are nicio legatura, ba chiar te indeparteaza de EL.
Da Dumnezeu este Dragoste, dar ortodoxia si pocainta nu au nicio legatura nici cu Dumnezeu nici cu dragostea, altfel ar permite oamenilor sa se iubeasca intre ei indiferent de sexul lor!
L-am primit pe Dumnezeu in sufletul meu.El e acolo, si mereu a fost.Religia mea, e doar Dumnezeu, iar El, e numai unul.Nu e un Dumnezeu pentru fiecare religie. Dumnezeu, e al tuturor.Multe lucruri, nu sunt bune la ortodocsi, si da, e revoltator, dar nu pot eu schimba biserica.Nu suntem obilgati, sa fim ortodocsi, catolici etc.Suntem liberi sa mergem la ce biserica vrem, la ce religie vrem.
1Deci recunosti ca nu a creat nimic prin credinta a proasta ci numai prin STIINTA SA_
2 Cum poti pretinde ca l-ai primit pe Dumnezeu in sufletul tau daca tu te rogi unei creaturi si nu Creatorului, sub pretextul ca e Fiul Sau?
Daca e fiul sau si e OM inseamna ca e OM si nu Dumnezeu.
3 Cunoastem putine despre Dumnezeu pentru ca EL nu se lasa cunoscut, nu din cauza ca nu doresc oamenii sa-L cunoasca.
4 Dumnezeu nu are nevoie de credinta nimanui ci de inteligenta si capacitatea oamenilor de a STII, pentru asta i-a echipat cu instrumentul CREIER pentru a rationa cu el, si nu cu un instrument special pentru credinta!
5 Nu poti vorbi despre Dragostea de Dumnezeu si in acelasi timp sa faci parte dintr-o biserica fara Dumnezeu, o biserica care iti cere sa nu respecti Legea Lui Dumnezeu, pe considerentul ca este veche, si iti baga in cap o Lege Noua inventata de niste sarlatani!
Draqgoste exista si fara un Dumnezeu al religiilor ci este suficient sa intelegi ca acel Dumnezeu este chiar in tine exact asa cum zici in Corinteni dar mai exact in 1 Corinteni 3; 16.
Vezi ca religia ta care e doar Dumnezeu, sa nu fie Dumnezeul din Corinteni 4:4 adica cel al veacului acesta care a ratacit mintile oamenilor, adica Diavolul care s-a asezat in biserici mai presus de Dumnezeu si se lasa slavit ca Dumnezeu vezi 2 Tesalon. 2:4.
Din partea mea esti libera sa te duci si la biserica satanista, si sa adopti si religia lui FSM (Flying Spaghetty Monster) pentru ca religia asta iti ofera avantajul ca da 1 milion de dolari celui care poate dovedi ca FSM nu exista!