Deoarece se stie ca noi din pamant am fost facuti si acolo ne intoarcem.Atentie! Se intoarce doar trupul, nu si spiritul.Si pana la urma acuma in mileniul asta pentru unii oameni Dumnezeu inseamna bani, bautura, droguri si femei. Unii oameni nu stiu nici cine era Iisus..Astea-s vremurile.Si eu cred ca cel mai corect ar fi sa zicem ca Lucifer a fost trimis in Iad, acela fiind probabil o lume pe care ochii nostri n-o vad, Adica Iadul poate fi si in alta parte nu numai in pamant. Unii oameni zic ca acolo sub pamant in adancuri e cel necurat si e foc si lava.Aici e ceva corect pentru ca in adancurile cele mai profunzi se afla lava. Sper ca ti-am fost de folos.PA
Ba frate tu la fiecare intrebare pui video-ul ala mai scuteste-ma In plus vrei numai sa dezorientezi oamenii.NU se inchina la Lucifer
Nu se stie nimic, poate tu esti o floeasca de noroi, dar asta nu insemna ca noi nu suntem ca tine pentru ca noi am fost creati de parintii nostri si nu de olar ca tine, si probabil ca nu ne intoarcem in pamant caci uni dintre noi preferam sa fim incinerati sa ajungem in ceruri.
Spiritul nu este decat o proprietate trupului care traieste la fel cum flacara este o proprietate a lemnelor care ard.
Asa ca nu se intoarce nimic niciunde
Pai fac pariu ca nici tu nu stii cine a fost Isus.
asta-i buna. "Din pamant esti si in pamant te vei intoarce"; nu stiu de unde le-a venit altora ideea, dar evreilor le-a venit de la faptul ca olaritul era cea mai nobila meserie (am mai zis asta), se folosea pamant pentru a crea ceva.