Ma intelectualule de ce draq nu trimiti intrebarile tale la mitropolie? si ne stresezi aici?
Cred ca esti cam beat...
Bea un ceai de musetel si culca-te, o sa vezi ca vocile care iti spun sa scrii prostii pe TPU o sa dispara.
Nu judeca lumea dupa felul cum esti tu ca este gresit!
Asa zisele "Prostii" ale mele le pot dovedi ca sunt Adevaruri, asta in timp ce prostiile tale bazate pe credinta a proasta nu vor ramane numai prostii ci vor ramane de-a pururi minciuna!
Te previn pentru ultima oara sa nu mai faci TROLL si sa nu te legi de persoana mea!
Biblia spune ca viata vesnica va fi pe un pamant paradizic, iar cei care au murit fideli, Dumnezeu ii va invia, dupa sfarsitul lumii, pe pamantul transformat in paradis.Isaia65:20-25,Psalmi37:9-11,29,Ioan5:28,29,Isaia25:8
Lasa gargara cu "moartea vesnica", sau poate ca o fi vorba despre ceva din religia ta.
In crestinism insa, se vorbste despre "viata vesnica".
Nu în zadar Dumnezeu profeţeşte că va fi "un cer nou şi un pământ nou".
Este deci posibil ca pentru viaţa veşnică inclusiv pământul să fie un loc de convieţuire a oamenilor.
Iarăşi, nu am putea crede că acesta va fi singurul loc (ar însemna să limităm pentru veşnicie fie puterea, fie bunătatea lui Dumnezeu), mai ales că Scriptura menţionează prin zeci si zeci de versete şi cerul ca loc al vesniciei sufletelor:
"Căci ştim că, dacă acest cort, locuinţa noastră pământească, se va strica, avem zidire de la Dumnezeu, casă nefăcută de mână, veşnică, înceruri." II Corinteni 5, 1
"Căci de aceea şi suspinăm, în acest trup, dorind să ne îmbrăcăm cu locuinţa noastră cea din cer" II Corinteni 5, 2, etc...
Crestinii prin "Viata vesnica" inteleg ca ajung in Rai, iar prin "Moarte vesnica"/"moartea a doua" ca ajung in iad. Dupa ce o sa murim o sa intelegem care este adevarul... Insa multi oameni cred ca daca murim, murim si gata si ca viata e asta care o stim cu totii.De ce nu cred oamenii in Rai si iad dar totusi cred in bine si rau?
Dupa umila mea parere, ceea ce este dincolo de viata asta este ceva personal si nu trebuie batjocorit. Se pare ca nu toata lumea intelege asta.
Cu sinceritate habar n-am ce inseamna pentru tine cuvantul ''viata''
Viata cui?
A trupului, a sufletului, a cui?
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: