| Moisie a întrebat:

Tinand cont de faptul ca Isus mantuieste doar "daruind" MOARTEA, de ce au crestinii nevoie de mantuire si se roaga lui Christos sa-i mantuiasca?
Le este frica ca vor ramane nemuritori?

20 răspunsuri:
| Lory_Naty_1996 a răspuns:

Ai intrebari ciudate dude :3

| Sonny998 a răspuns:

MOARTEA pe care el o ofera este de fapt adevarata VIATA, iar fara ea exista doar uitare

| XxAnonimuXx a răspuns:

Frate de ce religie esti tu oamenii se mantuiesc sa scape de pacate sa nu se duca-n iad P.S

| Moisie explică (pentru Lory_Naty_1996):

Si cand te gandesti ca le scot fie din Biblie fie din realitate... iti dai seama cat de ciudat e crestinismul?

| Moisie explică (pentru Sonny998):

Zau?
Ai vazut tu vreodata un om mort care sa traiasca adevarata viata?
Eu zic sa te culci ca ai baut prea mult!

| Moisie explică (pentru XxAnonimuXx):

Pai daca Isus mantuieste oamenii prin moarte, automat ii scapa si de pacate!
Ai vazut tu ca viermii sa se planga ca nu pot rontaii un om mort pe motivul ca are pacate?

| XxAnonimuXx a răspuns (pentru Moisie):

Cum sa-i scape de pacate cand moare laughing) nu mai auzi curate cand mori te duci la Iisus cu sufletul tau cu pacatele pe care le ai si nu te-ai vindecat de ele apropo tu cine esti? Satana ca nici numele lui Iisus nu-l sti scrie

SI tu iei numele lui Moise esti pacatos rau ma tu arzi in flacari

Da din ce cauza ai impresia ca dupa ce mori te duci la dulgherul Isus, care toata viata lui a fost si el un om chiar mai amarat decat tine, si niciodata Dumnezeu ...desi poate se credea asa cum altii se mai cred si astazi ca sunt Napoleoni?
Fi linistit ca la un metru sub pamant te vindeci de absolut toate, chiar si de boli dar si de toate pacatele ca doar de aia Christos este denumit "mantuitor" aste desi se recunoaste singur ca fiind Stapanul Cheilor Mortii pentru ca stia ca moartea mantuieste pe oricine de orice!

1Ma cultura, editia de buzunar... Moise nu are nicio legatura cu religia crestina ci doar cu religia mozaica pe care el insusi a dat-o poporului sau,
2 iar faptul ca crestinii AU FURAT personajele religiei mozaice si cred ca sunt ale lor, asa cum crezi si tu, asta este o dovada de incultura si de prostie dusa la extrema, tipica pentru cei care cred totul a proasta fara sa stie nimic!
3 Religia lui Moise NU are iad, asa ca nu am cum sa ard eu in iad din moment ce Iadul este imparatia lui Christos egal Lucifer si a celor care il cred Dumnezeu.

Ma dashteptule care nu stii nimic dar crezi totul, numele celui pe care'l numesti tu Isus, este acela de Yehoshua Ben Yousef...ma asta care te crezi destept doar pe baza de credinta a proasta si nu pe baza de stiinta = Cunoastere Rationala!

laughing))))))))))))))))) Ba increzatorule aduti aminte de vorbele mele cand vei ajunge in fata lui Iisus el te va judeca si te va trimite pentru o viata eterna in iad iar sufletele bune merg in rai

Si Iisus nu-i un oarecare desteptule e creatorul tau cine esti tu sa-l critici? Eu nu-s ca tine ma rog lui Dumnezeu
Stiinta n-are nici o legatura cu religia ce religie esti tu ma? Eu sunt Crestin Ortodox

Iisus spune sa nu ai alti Dumnezei in afara de mine, sa nu-ti faci chip cioplit si nici un fel de asemanare sa nu te inchini lor.
Si Nu Iisus a creat moartea
Odata se spune Ca Dumnezeu a crea primii ingeri dar ei s-au saturat sa faca treburi asa ca ei au hotarat sa i se opuna Asa s-a creat si moartea si Diavolul Lucifer la care vei ajunge tu
Iisus a murit pentru pacatele noastre pentru pacatele tale pe cruce doar ca tu sa-l critici in ziua de astazi nu ti-e rusine?

Ma nestiutorule care nu stii nimic, nici eu dar nici tu nu vei ajunge in fata lui Isus pentru ca Isus este un personaj care NU apartine de religia crestina decat datorita minciunii si inculturii!
Isus a fost rabin al religiei mozaice siu NU crestin iar el nu a intemeiat o Religie noua ci o SECTA noua apartinand religiei mozaice!
Isus NU s-a dezis de religia sa mozaica nici rastignit fiind pe cruce!
Asa ca tu esti la fel de paralel cu personajul Isus, tot asa cum esti si cu cultura generala!

Tu esti beat?
Unde spune Isus asta ma personificare a zeului Habarnam?
Asta o spune Yahwe, ma habarnistule ce esti, si nu Isus care cat a trait a fost un DULGHER si nu un Dumnezeu si cu atat mai putin un creator!, si cum nu s-a intors nimeni de pe lumea aialalta ca sa ne povesteasca ce a ajuns Dumnezeu, asa afirmatia ta ramane un "adevar" nedovedit, adica o MINCIUNA!
Ma analfabet stuctural care nu esti in stare sa rationezi, daca Isus ar fi fost Dumnezeu asa cum zici, nu si-ar fi putut da viata pentru ca Dumnezeu este Nemuritor, prin urmare scena pe cruce nu ar fi fost decat o piesa de teatru de prost gust ca sa prosteasca prostii carora le este greu sa gansdeasca.

Goethe spunea ca: "Rusine sa le fie doar prostilor, ca au de ce sa se rusineze"!

Ma molusca! Pe mine m-au creat parintii mei si nu Isusu-l tau, ma sfecla care nu-ti cunosti nici macar parintii care te-au creat.
Oare cat der ignorant trebuie sa fi ca nici macar atat sa nu stii si sa crezi ca te-a creat un dulgher care a murit acum 2000 de ani!

Tu nu esti decat un credincios, adica unu care trebuie sa creada pentru ca NU STIE nimic!
NU eu il critic pe Isus ca nu am de ce sa critic un dulgher puturos care a trait acu 2000 de ani.
Eu doar scot in evidenta niste texte din Biblie care contin afirmatiile lui Christos (altul decat Isus pentru ca Isus nu a fost UNS ca sa devina Christos) iar acest Christos recunoaste singur ca el este Lucifer (vezi Apoc. 22:16) si Seful Iadului (vezi Apoc. 1:18) ca sa nuamintesc de versetul din Apoc. 12: 12 unde vedem cum Dumnezeu il azvarle pe pamant si il numeste Diavol!
Evident ca stiinta nu are nimic comun cu religia pentru ca Stiinta se ocupa de explicarea ADEVARULUI si religia de explicarea MINCIUNII, asa cum vedem cearta dintre ale privind Evolutia sau Creatia!

| Lory_Naty_1996 a răspuns (pentru Moisie):

Iluiminatii :3