| soimos a întrebat:

Tinand cont de faptul ca Isus si-a trait toata viata pe drumuri ca un vagabond, oare ce valoare au patimile acestui golan in comparatiile cu chinurile bicisnice facute cu cele mai diabolice instrumente de tortura, pe care le-au patimit zeci de milioane de oameni, omorati in mod bicisnic de diabolica biserica a lui Isus, oameni care nu au fost vagabonzi ca el, ci au avut familii fata de care si-au asumat responsabilitati, fara sa mai punem la socoteala faptul ca in numele acestui personaj diabolic si pe baza scripturii diabolice numita Biblie, au fost arse pe rug cca 3 milioane de femei frumoase, mame, sotii si iubite?
Oare patimile pe care le-au patimit aceste zeci de milioane de suflete nevinovate se pot compara cu patimile unui singut om, si acela nu OM ci un vagabond netrebnic care a fost rastignit pe cruce?

19 răspunsuri:
| InVisible99 a răspuns:

Inainte sa scoti acele porcarii pe care le-ai insirat aici ai citit si tu o Biblie sa vezi exact cum stau treburile? Mai baga o citire/documentare si dupa vin-o cu baliverne de genu

| slapnenorocit a răspuns:

Isus nu e Isus ci Iisus.

| anonimgirl98 a răspuns:

Netrebnic şi vagabond eşti tu, insensibilule! Cum poţi să vorbeşti aşa despre Isus? Datorită lui ţi s-au iertat ţie păcatele şi dacă el nu ar exista, mâine te-ar călca maşina pe stradă! Nu-mi vine să cred că există oameni ca tine, diavol ce eşti! Satanistule! Golanule! Fii blestemat!

| LuS[z] a răspuns:

laughing Nene ai probleme la mansarda laughingSi Inca grave laughing))

| FluGg a răspuns:

Tu crezi ca Isus a vrut sa traiasca o viata asa rea? Dar asa era proorocit:
"Dispreţuit şi părăsit de oameni, Om al durerii şi obişnuit cu suferinţa, era aşa de dispreţuit, că îţi întorceai faţa de la El, şi noi nu L-am băgat în seamă."

| SoniaRocs a răspuns (pentru InVisible99):

Ai dreptate. te sustin happy!

| OOOLEOOO a răspuns:

Dar oare cu ce autoritate il judeci pe Iisus si ne judeci credinta? Daca tu nu vrei sa crezi in lumina nu crede! nu te judeca nimeni! Noi nu judecam faptul ca nu crezi in Dumnezeu, nici tu nu trebuie sa ne judeci pentru faptul ca credem il el! Daca esti un om cum se cade ateu sa credincios orcine stie ca suntem toti egali! ca nimeni nu are drepturi nimanui

Tu cu ce drept ne judeci credinta si poporul credincios? Oare daca noi suntem chiar ''prosti'' cu faptul ca credem in Dumnezeu tu nu o sa cobori la prostia noastra daca ne toti critici si judeci credinta?

Inca odata, cu ce drept ne judeci credinta? Ce putere ai asupra noastra?

Daca crezi cu adevarat ca ai dreptate! Dece pierzi timpul judecand pe cineva care ''nu exista'?'

Cel intelept rabda si tace, cel naiv se dezmiarda si plange!

Nu judeca ca sa nu fii judecat!

Daca chiar crezi ca ai dreptate, continuati studiile deoarece niciodata nu ''stii prea multe'', si nu pierde vremea judecand crezand ca stii destule! Deoarece repet niciodata nu se ajunge ''sa stii destule''!

Suntem toti egali, nimeni nu are dreptul sa judece pe altul!

Pace tie big grin

| raluk27 a răspuns (pentru anonimgirl98):

Bravo, bravo laughing Eu zic ca face special ca sa ne enerveze si sa ne pierdem timpul intrand in polemici cu acest individ. E postul Pastelui, unii dintre noi s-au spovedit si nu are rost sa ne enervam si sa citim toate tampeniile.Parca e un sarpe care incearca sa ne bage in cap si in suflet cele mai urate lucruri.

| soimos explică (pentru InVisible99):

Bine dragutule!
Promit ca studiez in continuare Biblia cu conditia ca si tu sa constientizezi ca Isus nu este Dumnezeu, ci LUCIFER!
Si asta nu o zic eu, ci o spune el singur!

| soimos explică:

NU cumva tu esti asa cum te prezinti... tocmai din ca Isus s-a sacrificat pentru astia tri la leu ca tine?
Vedeti dragi cititori ce a facut Isus din omul asta?
Vreti sa ajungeti ca el?
Atunci urmatii calea ...si intalniti-va la birtul Sfanta Treime in fata barului din altar!

| soimos explică (pentru slapnenorocit):

De unde stii tu asta?
Eu stiam ca s-a numit Yehoshua si nu Isus sau Iiiiisus!

| soimos explică (pentru raluk27):

Aici chiar ca ai nimerit-o!
Adevarul este urat, doar pentru cei care il au ca Dumnezeu pe Diavol!

Dar tu care il ai ca "dumnezeu" pe cel care singur isi spune Lucifer, si se mai si lauda ca detine cheile Iadului, evident ca nu poti accepta ADEVARUl cand esti o vanduta celui care este Tatal Minciunii!

| raluk27 a răspuns (pentru soimos):

Mai, nu-mi amintesc ca Isus sa-si fi spus vreodata Lucifer. E o scornire de-a ta. Tu esti un vandut si vai de sufletul tau!

| InVisible99 a răspuns (pentru soimos):

Doamne, mare iti este gradina si multi sar gardul straight face
Iisus e Lucifer? ...Frate din asta imi demonstrezi ca habar nu ai nimic, stai cu nasu in prostia ta si nu o mai insira aici ca deja miroase urat.

| raluk27 a răspuns (pentru soimos):

Da, pe baza unei traduceri gresite din latina a cuvatului "luceafar" in lucifer. Cand Isus a spus "eu sunt Luceafarul diminetii", s-a tradus lucifer. Asa ca, jet!

| sfzgfer a răspuns (pentru soimos):

Daca tu te lepezi de Dumnezeu si de imparatia Sa, asta nu inseamna ca si noi trebuie sa facem la fel. Tu esti un satanist caruia i s-a invrasbit mintea de alti nenorociti; daca Dumnezeu nu exista, nu existai nici tu si nici nenorocitii si ateii aia de Il contesta.

| slapnenorocit a răspuns (pentru soimos):

Daca nu esti dispus sa "asculti" si alte pareri decat cele proprii si personale, mai bine "lasa-ne" happy

| Rapplex a răspuns:

Crestinii nu-si cunosc Biblia.Majoritatea vorbesc din auzite, fara ca macar sa aiba un pic de cunostinta. Le poti pune o simpla intrebare: „De unde ati auzit prima oara de D-zeu?", iar daca cineva nu-ti va raspunde cu „De la parinti", eu ma pocaiesc.Cum spunea Einstein: „Universul si Prostia sunt infinite!".

| Rapplex a răspuns:

Omule, tu habar nu ai ce sustine religia. Tu ai auzit de la maicata sau taicatu doar: „D-zeu a facut!". Nu doresc sa te jignesc, deoarece eu stiu cum gandeste un crestinwinking. Ce trebuie sa-ti intre tie in cap este ca peste 90% din crestini habar nu au ce e religia.