| Dorugar a întrebat:

Tinand cont de faptul ca Satana va ispiteste catre pacat, adica sa faci sex cu fata din vecini, sa fumezi sau sa consumi alcool. in timp ce Dumnezeu UCIDE bebelusi si va indeamna (Nu iva spiteste) la CRIME, iar Biserica lui "Dumnezeu" a comis milioane de crime si alte bicisnicii inimaginabile... oare cine este cel Bun si cel Rau

15 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Satan ne ispiteste sa facem raul si sa nu ascultam de Legile si Poruncile lui Dumnezeu.El nu ne invata sa facem nici un rau ci sa raspundem cu bine la rau! Citeste si tu Noul Testament si vei intelege!

| hunterpainting a răspuns:

Aaaa... asta e simpla.

Satana e ala rau, Dumneazeu e cel bun.
Dumnezeu nu ucide bebelusi. Satana indeamna oamenii la pacat (crime).

Biserica e formata din oameni care au fost impinsi de diavol la crime si bicisnicii.

| Dorugar explică (pentru EmaS):

Ce sa citesc? Noul Testament?
Poi ce sa inteleg din NT ca noul testament nu este inspirat de Dumnezeu ci de un ucigas sarlatan care ii invata pe crestini ca Legile lui Dumnezeu sunt un GUNOI. vezi Filipeni 3
Vezi in Vechiul Testament cum Dumnezeu ucide copii si ii indeamna pe oameni la crime

| Dorugar explică (pentru hunterpainting):

Tu le scoti din burta?
Poi daca in Biblie vedem clar ca Dumnezeu a ucis prunci si ii indeamna pe oameni la crime, vi tu si contrazici Biblia?
Da ce-ai patit fat-o?
Ai mancat stricat?
Ia vezi aici cum Dumnezeu a omorat 42 de copii pentru ca au jignit un chelios: 2Imparati 2:23-24.
Si ia vezi cum indemna la crime:
Numerii 31:17, Deuteronomul 28:16 si astea sunt numai o mica parte din ele.

| EmaS a răspuns (pentru Dorugar):

De ce nu vrei sa iL citesti si sa incerci sa intelegi ceea ce este scris?! Nu te musca.

La ce bun sa mai sa citesc ceva ce deja am studiat?
Tu nu vezi ca te incui cu versete din Biblie si fiecare afirmatie mi le sustin cu versete biblice?
De unde crezi ca le scot daca nu am citit Biblia?
Din fund asa ca tine care nu mai ai cap?

Tu nu cunosti adevarul.Iei un verset din context si ii dai o alta conotatie.

Chiar nu tie rusine sa minti vorbind de scoatere din context?
Poi ce e Biblia daca nu un text FURAT de la religia mozaica si scos din contextul acestei religii si prezentat marsavit intr-un alt context decat cel original?
Chiar nu ti-e rusine?

Cuvantul lui Dumnezeu care este imutabil, infailibil, inerant. El contine numai adevarul, altfel nu ar fi scris despre venirea lui Isus.

| hunterpainting a răspuns (pentru Dorugar):

Daca iei BIblia litera cu litera gresesti. Trebuie sa citesti printre randuri si sa tragi invataminte.

| Dorugar explică (pentru hunterpainting):

Dar de ce crezi ca spatiile goale dintre randurile Bibliei sunt mai importante decat spatiile goale din Ramayana si Mahabharatha?

| hunterpainting a răspuns (pentru Dorugar):

Nu cred asa ceva. Orice carte citesc trag invataminte nu o iau de buna litera cu litera ca nu sunt scanner. Fie ca e Biblia, fie ca e altceva.

1In Ioan 8; 44 ni se explica faptul ca cel pe care voi il credeti Dumnezeu este de fapt Dracu!
2 Este o idiotenie sa crezi ca un text scris de niste sarlatani este "Cuvantul lui Dumnezeu"!
4 In VT nu scrie nimic despre venirea lui Isus ci eventual doar despre venirea lui Patrocle, dar si despre felul cum Diavolul a fost arunact pe pamant si legat de acest fapt ne este explicat pe larg ca Isus = Lucifer!

Exista peste 300 de proorocii care s-au implinit in persoana Domnului Isus, fie ca recunosti sau nu.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Omul comite pacat.
Dumnezeu uraste pacatul.
Eternitate:
Question: "What happens after death?"
http://www.gotquestions.org/what-happens-death.html
Http://divinerevelationonholiness.org/book/chapter6.php
Fiecare suflet apartine lui Iisus Hristos (Yahushua ha Mesiach)
Iată că toate sufletele sunt ale Mele. După cum sufletul fiului este al Meu, tot aşa şi sufletul tatălui este al Meu. Sufletul care păcătuieşte, acela va muri.
Ezechiel 18:4
Fiecare om moare.
Şi, după cum oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata,
Evrei 9:27
Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată.
Eclesiastul 11:9
Să ascultăm, dar, încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om.
Eclesiastul 12:13
Unii merg in rai altii in iad:
Omul alege unde merge, daca iL urmeaza pe Yahushua(Iisus) ajunge in rai evident, daca il urmeaza pe diavol ajunge cu el in iad.
Nu putem sluji la 2 stapani(Matei :24)
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
Ioan 3:17-19
JUDECATA:
http://www.youtube.com/watch?v=6138KRaiJsQ&

Fiindcă este scris: „Pe viaţa Mea Mă jur, zice Domnul, că orice genunchi se va pleca înaintea Mea şi orice limbă va da slavă lui Dumnezeu."
Romani 14:11