supadeceapa
| supadeceapa a întrebat:

Tot aud ca,, homosexualii sunt un pericol, ca pot adopta copii ca sa-si puna in practica fanteziile lor de pedofili".

http://bfy.tw/K9rP

Primele 5 pagini de pe Google sunt doar cu stiri din 2018 despre tati care si-au violat fiicele, unii si sotiile si le-au mai si batut.

Ce fac astia care sunt asa de preocupati de soarta copiilor, pentru copiii care DEJA trec prin toate genurile de abuz?

Ei vorbesc in continuu despre niste ipoteze (aberante) si lucrurile cu adevarat grave, care chiar se intampla in jurul lor, le ignora.

12 răspunsuri:
| Uvox a răspuns:

Cei mai mulți, nimic.
Probabil ca mai sunt si niște rătăciți care fac ceva dar cam atat.
Atitudinea si pozitia lor au legatura doar cu bezna din capul lor si nicidecum cu ceva concret.

| doctorandus a răspuns:

Lesbienele pot adopta copii, nu le intreaba nimeni cu cine fac sex.

| Mircea08 a răspuns:

La o populatie de 20.000.000, 2.000 mii de violatori si barbati care isi bat nevestele inseamna un procent de 0, 01%. Dar daca la 1.000 de familii formate din doi barbati se intampla un singur viol procentul este de 10 ori mai mare, adica de 0, 1%
Nu asa insa ar trebui privita problema. Problema este ca in mod normal o familie trebuie sa fie formata dintre o femeie si un barbat. Toate animalele mamifere stiu acest lucru, si numai omul vrea sa faca o lege in care anormalul sa fie normal. Animalele nu fac legi, deci ele se vor comporta in continuare normal ceea ce face sa ne intrebam daca oamenii nu au luat-o razna

| Mircea08 a răspuns (pentru supadeceapa):

Am inteles. Oricum nu am nimic impotriva ca oamenii sa invete sa traiasca de la porci de ex., dar ar fi bine sa inceapa prin a trai la cotet

| doctorandus a răspuns (pentru Mircea08):

Pana acum ridicai traiul animalelor in slavi si acum il ponegresti? Cum sunt unii oameni cu doua fete...

Intai ziceai sa ne luam dupa animale ca asa e natural si firesc si pe urma te-ai gandit ca de fapt nu e natural sa ne luam dupa ce fac animalele.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Homosexualitatea a fost observata la un numar de 1500 de specii de animale, iar la 500 dintre acestea a fost descrisa si studiata aprofundat. Asta declara Peter Bockman, responsabil de expozitia de fotografie „Against nature?" (Impotriva naturii?), deschisa la Muzeul de istorie naturala din Oslo, Norvegia. Imaginile infatiseaza animale din 51 de specii, implicate in relatii sexuale sau de curtare cu membrii ai aceluiasi sex.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cei care vor vota la referendum fac parte in mare din societatea unde a iti bate nevasta si copii e ceva traditional... de aia nu prea le pasa

| SilentRain a răspuns:

Oribil,nu stiu ce dracu e in capul lor sa legalizeze o asemenea porcarie'si cu legea asta handicapata

| SG1995 a răspuns:

Eu tot aud că copii crescuți de gay cresc cu lipsa psihologică a unui părinte de sex opus. Dar nimeni nu spune nimic de copii crescuți fără părinți sau rude.

| Inferno a răspuns (pentru Mircea08):

"Toate animalele mamifere stiu acest lucru,"
Mai putin cele care nu stiu asta pentru ca sunt homosexuale. Deci fals.

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

Trebuie sa intelegem fondul, adica cauza problemei. Romania este o tara inapoiata, cu mentalitati primitive. Ganditi-va ca oamenii de la tara inca judeca un om dupa culoarea pielii, le este frica de securitate si de "agenturile straine".
Nivelul educatiei la sate este sub orice critica, iar taranii transformati peste noapte in oraseni nu sunt cu nimic mai presus.
Suntem o societate care involueaza spre vulgaritate, canibalism moral, o societate in care nu exista societate civila. Nu exista exemple, personalitati, intelectuali. Prostia este la putere, iar sentimentul ca poti face ce vrei si poti scapa nepedepsit se repercuteaza vertical si orizontal.
Intr-o astfel de societate, lipsita de valori, de coloana vertebrala morala, de exemple, de simboluri, este foarte usor ca cei de la guvernare (politicieni, preoti, sfere de interese economice) sa conduca marea masa a prostimii.
Si aici intervine amenintarea cu tot felul de bau-bau-uri. Trebuie sa gasesti un tap ispasitor cand nu esti in stare sa rezolvi lucruri. Exemple: homosexualitatea, Uniunea Europeana, Soros, "agenturile straine", SRI, etc etc.
Am dat vina si am da vina pe oricine si orice. Numai noi nu suntem de vina.

Asadar, revenind, homosexualitatea nu a distrus nicio tara. Uita-te la cele care au legalizat-o. Sunt tarile cele mai democratice si cu cel mai mare PIB din UE.
De ce ne intereseaza daca acesti oameni vor adopta copii? Bravo Lor! Noi nu suntem in stare sa ii crestem si sa ii educam pe ai nostri.
Mai mult decat atat, ce spuneti de lipsa spitalelor, a scolilor, a drumurilor. Economia este la pamant, investitiile sunt varza, nu suntem in stare nici sa luam bani europeni oferiti pe tava. Pentru ca noi suntem prea prosti. Iar cei care ne conduc ne reprezinta!