Dumnezeu spune ca in sange STA viata si de aceia sa nu o consumam dar la fel de important sunt efectele medicale deoarece mai toate bolile si infectile se transmit prin sange. Dumnezeu a ingaduit sa consumam trupul animalelor permise dar VIATA lor, nu.
Are dreptate Celcestietot, chiar și în Noul Testament există o poruncă în acest sens, creștinii fiind atenționați să se ferească de curvie, de închinare la idoli, de dobitoace sugrumate și de sânge.
Așa că mai ușor cu fripturica în sânge.
E doar inceputul. Intre timp, s-au intimplat multe alte lucruri. S-au schimbat multe. Nu te opri aici, citeste mai departe. Daca te opresti, e ca si cand te-ai opri din studiu in clasa I, dupa ce ai invatat abecedarul, zicind ca nu mai ai nevoie de scoala.
Asta m-am gandit si eu, oare de ce, totusi? Cei ce consuma sange iau spiritul acelui animal?
Nu ma opresc, desi e destul de dificil sa o citesc cap coada si vechiul testament e o scriere foarte grea dupa parerea mea(pentru un om normal sa inteleaga), sunt convins ca sunt oameni care inteleg pasajele si stiu sa le interpreteze mult mai bine.
E bine ca nu te opresti. E dificil pentru oricine. Acum zimbesc cand ma gindesc la cit de dificil a fost pentru mine, dar chiar a fost o perioada grea.
Adica nu avem voie sa mancam sange. Putem manca virgula carne, dar sa nu fie cu sange.
Pentru menținerea unei sănătăți cât mai normale, aș zice eu.
Frumoasă observația !
Eu unul mă gândesc că nu are treabă consumul sângelui unui animal cu fapta curvească .
Dumnezeu se referea la consumul acestuia provenit din animale, atat, ce-i asa greu, fratilor
Chiar foarte grav greșești, dany, Dumnezeu nu făcea așa ceva.
Ti-am mai spus ce am citit . Sacrifici de oameni nu cerea nimeni, tu probabil ai citit dintr-o carte satanica.
Dar nu a murit baiatul sau in urma unui sacrificiu, vezi.