Evita partea asta a site ului si gata. nu vei putea niciodata conginge o parte ca lealata are dreptate. "Razboaiele" astea se duc de cand lumea
Nu am zis ca nu cred in Dumnezeu, sunt in cautarea lui! Numele Zamolxe cred ca exprima totusi multe!
Cata dreptate poti sa ai.Bine ca nu-mi petrec prea mult timpul pe TPU!
Trebuie sa definesc ratiunea de stat ca intelegi gresit.Asa a numit marele sociolog, probabil cel mai bun sociolog roman, Petre Andrei, pe cei care conduc statul! Adevarata ratiunea a statului, cei care iau deciziile!
"Observ atei atotstiutori care denota aroganta si mandrie, multi dintre ei fiind niste frustrati si semidocti; crestini retardati ca altcumva n-am cum sa le zic, carora le lipseste seninatatea." Tu la ce categorie te incadrezi?
Dar esti constient ca nu toti sunt asa cum i-ai descris? E urat sa vorbesti in felul asta. Fiecare are dreptul la opinie si libera exprimare.
Ca sa ai cu cine sta de vorba.nu ai nevoie de porci? carora sa le arunci diamante? eu m-am limorit.tu nu?
*yawn*
Da, hai sa punem numai lucrurile naspa ale religiei, sa nu punem si lucrurile bune, de exemplu biserici care construiesc fantani si scoli in Africa. Sau oameni religiosi care doneaza bani si bunuri celor saraci, sinistratilor, refugiatilor, etc.
Si sa uitam, asa, conveniently, de toate aspectele negative ale stiintei. Like these: http://en.wikipedia.org/......ted_States (si observa ca asta este lista doar din USA).
Intrebari inutile, asta ma intreb si eu d evreo doi ani de cand stau pe aces site. Stiinta cat si religia sunt intr-un '' razboi '' de la inceput, efectiv nu avem ce sa facem
Daca te deranjeaza categoria aceasta si utilizatorii, mai exact mentalitatea acestora, exista o solutie foarte simpla si benefica pentru nervii tai:Nu mai intra la categoria aceasta. Daca te consideri superior atat fata de atei cat si fata de credinciosi, (poate chiar esti, cine stie, iar in cazul asta felicitarile mele sincere) cred ca solutia asta ar fi fost evidenta, nu crezi?
Ma deranjeaza oamenii din categoria asta.I-am bagat pe cativa la ignore si acuma parca e mai bine.
Ai dreptate! Nu toti sunt asa, dar i-am definit pe majoritatea! Este urat sa vorbesc asa, dar cineva tot trebuie s-o zica.
Si daca ii bagi la ignore ce rezolvi cu asta? Poate nu e valabil in general vorbind dar te-ai gandit ca actionand astfel este o posibilitate sa le dai dreptate? (exclud, desigur, pe cei care folosesc un ton jignitor fata de persoana ta)
Interesant (si trist) este faptul ca arunci - arogant, gratuit si fara sursa - informatia despre oamenii cu coeficientul de inteligenta scazut si apoi ai aceeasi abordare cu a acestora in ceea ce il priveste pe distinsul autor al intrebarii de fata...
Daca ai vrut sa te pozitionezi - lipsit de modestie si caraghios - in tabara inteligentilor... nu ti-a iesit. Uneori am impresia ca te simti obligat sa comentezi, chiar si (sau mai ales) atunci cand nu ai nimic valoros de spus. Si rezultatul este cel putin jenant.
O pun pe seama varstei, eu inca mi-am pastrat intacte sperantele in ceea ce te priveste.
O zi frumoasa.
Din pacate exista o doza substantiala de adevar in ceea ce spui, desi nu sunt de acord cu tendinta de generalizare, nici cu incercarea fortata de detensionare prin negare a polemicii. Parerea mea este ca problema nu sta in discutia in sine, ci mai degraba in respectul fata de interlocutor – si aici ma refer la toti participantii.
Trecand peste comportamentul copilaresc al utilizatorului zuzuluchi, care nu-mi faciliteaza caile catre comunicare (apropo, in general oamenii primitivi sunt cei ce nu vor sa comunice), am de spus cateva lucruri.
1. Eu nu dau ignore la oameni.
2. Eu sunt deschis la dialog.
Stii care e diferenta dintre mine si zuzuluchi? DIferenta este ca, in timp ce eu te-as putea asculta zile si nopti spunandu-mi unde am gresit, zuzuluchi va apela la functia ignore. Distinsul domn nu este nimic mai mult decat un primitiv sau poate doar un copil.
Aproape orice problema poate fi rezolvata prin intermediul comunicarii, daca interlocutorul este un om rezonabil desigur.
Noapte buna, modul in care pui problema este unul care sugereaza continuarea unei discutii. Probabil ca m-ai confundat si ca raspunsul era pentru altcineva - sau poate ca ai impresia ca sunt la curent cu situatii numai de tine stiute. Imi cer scuze daca ma insel, caz in care te rog totusi sa vii cu lamuriri suplimentare.