Poate ca acestui dumnezeu,Tatalui o sai ia locul fiul,pentru ca,cica, anii de pe pamant sunt cu mult mai scurti decat cei din cer.si poate ca intr-o alta era Tatal de acum era fiul.
nu scrie nikaieri,doar o idee de-a mea.dar,Dumnezeu nu se naste ca el nu e om, pe bune ce e asa greu de inteles? El este sursa divina, absolut.noi suntem limitai e dovedit stiintific daca cauti dovezi materilae doar.
Eu cred ca exista dintotdeauna, si va exista totdeauna de-acum incolo. Deja incep sa se repete intrebarile aici la categoria religie si nu va dati seama ca nimeni nu o sa poata vreodata sa va raspunda.
Dumnezeu a existat din todeauna si gata. Ce nu intelegi? Si totusi care e intrebarea? Cautati alt sait unde sa iti spui parerea pe noi nu ne intereseaza.
Bai lasati-ma dq cu big bang ca nu intreb cum a aparut lumea ce dq nu pricepeti?
Voi aveti ceva cu subiectul asta, sa mor eu
Credinciosii cu credinciosii, voi cu voi
Pai tocmai de asta este Dumnezeu Atotputernic pentru ca el a existat dintotdeauna! Si nu e treaba ta sa stii cine L-a creat sau cum a aparut,nimeni nu stie,asta este numai de El stiut! Nu e treaba ta sa-L iscodesti pe Dumnezeu! Tu esti doar un pamantean, un viermisor mic, viata este ca un fir de ata nu ai nicio putere!
Poti pune intrebari la nesfarsit.Pur si simplu exista, fie ca credeti fie ca nu, Dumnezeu le-a creat.Voi nu credeti in acest Dumnezeu.Sunteti doar o minoritate care nu are argumente solide, faptele adevaratilor crestini vorbesc de la sine, Darwin asta numa a jignit omenirea zicand ca ne tragem din maimute think about it!
anonim_4396 întreabă:
Aura143127 întreabă:
recedaniel3 întreabă: