| Exilee a întrebat:

"toti cei care gandesc sunt atei" (Ernest Hemingway). Ce-ar vrea sa insemne? Aceste vorbe ale unui laureat al premiului Nobel (in literatura)? happy

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Eu cred, pentru ca este Cuvantul lui Dumnezeu si ma bazez pe promisiunile Lui!
Oricine se caieste si se intoarce la Dumnezeu se pocaieste si paraseste pacatul, primeste mantuirea.,, Domnul Iisus Hristos a proclamat: "Eu le dau viaţa vecinică, în veac nu vor pieri, şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea. Tatăl Meu, care Mi le-a dat, este mai mare decât toţi; şi nimeni nu le poate smulge din mâna Tatălui Meu" (Ioan 10:28-29). Atât Iisus cât şi Tatăl ne-au prins strâns în mâinile lor. Cine ar putea să ne separe din mâna Tatălui şi a Fiului?

Efeseni 4:30 ne spune că credincioşii sunt "pecetluiţi pentru ziua răscumpărării". Dacă credincioşii nu ar avea siguranţa mântuirii, pecetluirea nu ar putea fi păstrată pentru ziua răscumpărării, ci numai până la ziua păcatului, a apostaziei şi a absenţei credinţei. Ioan 3:15-16 arată că oricine crede în Iisus Hristos va "avea viaţa veşnică". Dacă unei persoane i s-a promis viaţa veşnică, însă după aceea i se ia înapoi, înseamnă că încă de la început nu era vorba despre ceva "veşnic". Dacă siguranţa mântuirii pentru veşnicie nu este adevărată, promisiunile din Biblie în ce priveşte viaţa veşnică ar fi eronate.

Cel mai puternic argument în ceea ce priveşte siguranţa mântuirii se găseşte în Romani 8:38-39: "Căci sunt bine încredinţat că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălţimea, nici adâncimea, nici o altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru." Siguranţa mântuirii pentru eternitate este bazată pe dragostea lui Dumnezeu pentru aceia pe care El i-a răscumpărat. Siguranţa mântuirii noastre este plătită de Hristos, promisă de Tatăl şi pecetluită de Duhul Sfânt.''

71 răspunsuri:
| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu ajung acolo. Am un loc pregatit in rai.

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Da mami. Sanatate maxima si casa de piatra fetei tale.

" Am un loc pregatit in rai."
Jacuzii ai acolo?

| Mădă0611 a răspuns:

Ca credinta in zei nu cere gandire, iar in momentul in care iti pui intrebari, deci gandesti, inseamna ca te indoiesti ca e cum se spune, o parte din tine e atee. devil

NOname
| NOname a răspuns:

Http://youtu.be/iJqw-idOwUc?t=8m45s

| CinevaNou a răspuns (pentru EmaS):

Asta s-o crezi tu! laughing Sau ai cumva pile?

| DeliaDaniela a răspuns (pentru EmaS):

Ema, cum ar putea cineva sa fie in iad pentru totdeauna? Daca as sta cateva ore cu hemoragie, as muri. Dar tu zici ca in iad, unde voi fi chinuita zi si noapte, as supravietui si culmea, as mai si trai vesnic. Credeam ca d-zeu a zis ca cei ce nu respecta cuvantul lui vor muri. Atunci, cum sa traim vesnic in iad?

| DeliaDaniela a răspuns:

Ce sa insemne? Ca tipul era ateu, atat inseamna.
Si eu iti pot da multe exemple de laureati ai premiului nobel, de medici de talie mondiala, de informaticieni sclipitori sau de gimnasti excelenti... care sunt crestini. ei sunt oameni de succes si sunt crestini. Asta inseamna ca doar crestinii gandesc? Nu.
Daca a luat un premiu nu inseamna ca e vreo minte sclipitoare...

| relian a răspuns (pentru EmaS):

Ce experiente ai avut, sexuale sau de ce natura?

| relian a răspuns (pentru DeliaDaniela):

Si daca esti medic de talie mondiala, informatician sclipitor asta ce inseamna ca gindesti? Te cam inseli.Nu uita popa,pompieru si medicu sint cam in aceiasi oala, adica nu prea gindesc.O persoana sclip; itoare da ala gindeste la nivel general ala este inteligent, insa nu poti spune despre un doctor, sau ce ai mai zis car fi inteligenti. Poti fi mare matematician si sa fie atit nimic mai mult. Tipul asta a fost ceva mai mult ca si eminescu, aveau vederi largi asupra vietii in general nu doar excelau intr-un domeniu si atit. Daca excelezi intr-un domeni aia nu inseamna nu arata ca esti f inteligent.Inteligenta presupune altceva alte caracteristici si insusiri.Cei pe care iai enumerat aia nu gindesc daca e sa vorbim clar.Premiul nobel se da oricui care aduce o conributie umanitatii chiar si de faci ceva intimplator sa fii bita si descopri mai stiu eu ce chestie din prostie tot ti se acorda premiu.Scuze ca comentai si eu. Sper sa nu te superi.Deci tipul avea dreptate cind a spus asta.Fii sigura ca cunosteaf multa lume si mai ales din zona asta crepusculara numita religie.

| Angel0 a răspuns:

Din cauza traducerii au uitat sa puna ghilimele la "gandesc".
In rest totul ok.

| EmaS a răspuns (pentru relian):

Fiecare cu ce-l doare!

| EmaS a răspuns (pentru CinevaNou):

Sigur ca da!

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

De ce, vrei sa vii si tu?

Daca ai jacuzii si facem ghidusii.winking

| BlackSulphur a răspuns (pentru EmaS):

"Daca merge in iad este alegerea lui personala. "

Si daca ajunge in rai este binecuvantat de dumnezeu, nu? Frumos, matur si de loc ipocrit sau arogant.

| EmaS a răspuns (pentru DeliaDaniela):

Pentru ca exista viata vesnica si chinul vesnic.

Tu nu te maturizezi niciodata?!

Multumesc mult!

"Tu nu te maturizezi niciodata?!" Un exces de maturitate te face prea batran. Ai imbatranit asa mult mami ca in poza arati beton.winking

| EmaS a răspuns (pentru BlackSulphur):

Fiecare alege locul in care isi va petrece vesnicia.
Deutronom 30:,, Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,,

Iti multumesc pentru complimente.

| RAY a răspuns:

Si asa e, ateii conduc lumea, ei tiau facut paradisul pe pamant, cei mai bogati oamenii ai lumii acei 1 la suta fac parte din categoria ateii, 98 la suta dintre cei care iau premiul nobel sunt ateii, in toate categoriile cei mai buni sunt ateii, asta e adevarul, acuma nu toti sunt genii si bogati dar majoritatea da, insuti papa de la roma e ateu si toti conducatori biserici crezi ca nu tiau dat seama ca totul e vrajeala tiau dat seama dar de ce sa nu fie prostita lumea e asa usor sa conduci lumea

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Tu interpretezi propia biblie cum vrei, in nt se vb de locuinta mortilor nu de iad si asa zisul rai

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Apocalipsa 21:8,, Dar, cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua."

| Maxim96 a răspuns (pentru BlackSulphur):

Dumnezeu ii cuprinde si pe cei din iad cu iubirea Lui nesfarsita.

| sabrina103 a răspuns:

Da a gandit atat de profund ca a ajuns sa-si zboare creierii. Problema nu e faptul ca a gandit profund(de altfel sunt destul religii unde meditatia este o necesitate, inclusiv in crestinism), ci faptul ca a gandit fara sa inteleaga sensul vietii. Ma indoiesc ca parerea unui ateu depresiv, chiar daca e genial, conteaza. El era mandru ca e ateu, insa sfarsitul pe care si l-a ales arata ca nu e un om a carui parere sa conteze in privinta gandirii, vietii.

| Exilee explică (pentru DeliaDaniela):

NU era ateu happy Vezi biografia acestuia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Maxim96):

Grav