| 243 a întrebat:

TPU Ateii Sarbatoresc ca noi Ortodocsii Craciunul? P. S eu sunt crestin Ortodox

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stam acasa si mancam.

55 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Nu,Craciunul are ca semnificatie nasterea lui jizaz (pe langa cadouase,braduti,luminite si alte cacaturi comerciale,asta e adevaratul sens al Craciunului) deci logic ar fi sa nu thinking
Eu ma consider atee, si nu fac nimic special de Craciun, doar impodobesc bradul si atat thinking

| Ðean a răspuns:

Depinde, uni atei sărbătoresc crăciunul, alţi nu. Dar nici un ateu adevărat nu sărbătoreşte naşterea lui Iisus, şi doar spiritul crăciunului. Alţi atei nu cred nici în acest spirit al crăciunului, din această cauză nu sărbătoresc crăciunul.

Sper că te-am lămurit.
PS: SongsoftheSabbathSacrifice de ce umbli pe la Religie, ca nu mai pe aici te-am văzut dacă aşti aşa un/o mare ateu/istă? Şi în plus, dacă zici că craciunul este un "****" de ce mai faci bradul? A, n-ai mai mult de 15 ani şi te obligă parinţi, am uitat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De craciun vedem filmul lui darwin evolutia specilor si privim bradul de craciun ce frumos / cum naiba sa sarbatorim ceva ce in ce nu credem faza e ca in fiecare familie este si crestini iar persoana atee ce sa faca are de ales? se uita si el priveste bradul mai asculta o colinda nu ca ar crede dar e familia crestina abia suntem cateva mii isi dai seama putin ca noi atei nu prea avem de ales

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De fapt, cum sarbatoriti "voi, Ortodocsii", Craciunul? Mergand la biserica, la slujba de Craciun, nu?
Pentru ca restul obiceiurilor, pe care ateii le practica, sunt pagane. Si aici ma refer la impodobitul bradului, la taiatul porcului, la cadouri, la ospatul bine udat.
Deci, daca stau sa ma gandesc bine, Craciunul ateilor e mult mai distractiv decat al credinciosilor care, precis ca nu practica aceste obiceiuri pagane pe care le-am insirat.

| Omulrational a răspuns:

Avand in vedere ca nici ortodocsii nu stiu data nasterii presupusului Iisus nu prea vad ce au sa sarbatoreasca, chiar si mai marii bisericii o recunosc ca a fost o greseala.

Răspuns utilizator avertizat
| tamtamtam a răspuns:

Cum avem noi chef happy
Daca vreau fac bradu,daca nu, nu
Oricum astea sunt obiceiuri pagane, nu crestine.Atata timp cat o traditie imi place pot sa o practic doar pentru a ma simti bine (chiar daca pentru mine nu inseamna nimic )

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Craciunul e un prilej bun de a sta cu familia. thinking

| MMihai a răspuns:

În principal cei fosta Moldovă sovietică.
Beau alcoolice, în post, că băutura este din plante și merge, beau de Crăciun că este sărbătoare și mai serbează încă o dată Crăciunul "pe stil vechi", și atunci, să vezi băutură, că de ...este sărbătoare.

| DorelSudoru a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

De zile libere si de a bea si panca pana intri in spital

| Cristianne a răspuns:

După preferințe.
Huh,unii sărbătoresc doar spiritul Crăciunului, alții nu-l sărbătoresc.Dar ateii nu sărbătoresc nașterea lui Iisus, asta doar dacă nu se dau decât "smecheri" că sunt atei.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru DorelSudoru):

Si sa te ineci cu berea

| Pulpițele a răspuns:

Unde-i tuica?

| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Ateistii nu cred in Dumnezeu si deci,impicit,nu cred nici in sarbatori,mai ales in Craciun!
Cu siguranta ei sarbatoresc Craciunul in batjocura, cu alcool poate si drogurii!
E trist dar adevarat, doar nu se vor duce la biserica!

| Pulpițele a răspuns (pentru AIRIUS):

Bravo mai, ai inteles esenta ateismului, niste alcoolici drogati.

| sinx a răspuns (pentru AIRIUS):

Ce sunt alea drogurii?

| AIRIUS a răspuns (pentru sinx):

Cauta in DEX, pe GOOGLE, undeva cred ca vei gasi un raspuns!
ha ha.

Am cautat pe dexonline.ro si nu a gasit nici un raspuns pentru cuvantul inventat de tine. Uite si dovada. Mor pe voi cand va dati destepti dar nu sunteti.
http://i.imgur.com/cB3w0.jpg

| AIRIUS a răspuns (pentru sinx):

Stai un pic...,, mor pe voi,, am sa caut si eu sa vad ce inseamna, sincer nu am auzit pana acum asta!

Hai sa o lamurim intai cu ''drogurii'' si dupa aia te lamuresc si eu... cauta intai explicatia pentru drogurii si pune-o aici sa vada toata lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mizantropul):

Craciunul la noi romanii inseamna sarmale/salata de beuf/bere/brad/cadourii/ discuti cu prieteni e un moment de a petrece cu familia nici vorba de isus

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Unii sarbatoresc craciunul, iar altii sarbatoresc nasterea Domnului Isus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Faci bradul anul asta?

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai fac de multi ani bradul.

anonim_4396

Da pocaiti fac bradul tu esti diferita?

| justitiarul a răspuns (pentru EmaS):

Nu-mi inchipui Craciun fara brad! De ce nu il faci?

anonim_4396

Daca divinizez banul e pacat?

anonim_4396

Unde esti

| justitiarul a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing Ai pierdut-o!

Întrebări similare