| 243 a întrebat:

TPU Ateii Sarbatoresc ca noi Ortodocsii Craciunul? P. S eu sunt crestin Ortodox

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stam acasa si mancam.

55 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru justitiarul):

Imi pierd si eu timpul ce sa fac imi place ca e amuzanta

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Am revenit. Da este pacat orice lucru pune stapanire pe tine. Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt; sau va ţine la unul şi va nesocoti pe celălalt; nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona.

| вèiiiвiii a răspuns (pentru EmaS):

Imi place cum gandesti, din partea mea tot respectul happy!

| EmaS a răspuns (pentru justitiarul):

La noi este atmosfera de sarbatoare si fara brad. Este hotararea mea personala. Fac multe feluri de prajituri de casa, fac multe sandwichuri, aperitive, si primesc mai multe grupuri de colindatori tineri si adolescenti, care si-au facut un obicei ca la noi sa incheie colindatul si stau mai mult, se simt bine. Este extraordinar de frumos, ne bucuram impreuna, colindam si Il slavim pe Isus.

| justitiarul a răspuns (pentru EmaS):

Pai da mai Ema, toti facem asta dar fara brad as simti casa pustie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Tiam mai zis eu nu slujesc pe nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca se plictisesc infiorator, aia tineri dind bairamuri si aia cu copii mincind, bind si prvind copiii cum zbiara de bucurie cind desfac pachetelele de sub brad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce vrei sa spui ca bradul le tinea companie?

Ce vrei sa spui ca bradul le tinea companie? Eu cred ca o gazda buna te poate face sa te simti bine.Ea poate sa creeze o atmosfera placuta. Un lucru nu poate sa iti aduca bucuria, ea vine din interior. Daca Il ai pe Domnul Isus viu in inima, ai fericirea.

| EmaS a răspuns (pentru justitiarul):

Crede-ma ca este neincapatoare! Cat despre brad, este o sarbatoare pagana. Exista pericolul ca, in valtoarea pregatirilor urmand niste datini si obiceiuri sa pierdem din vedere esentialul. Sa nu ne trezim ca tinem sarbatorile si uitam sarbatoritul.

Te declari ateu convins?

anonim_4396

Ema tu ai fost ortodoxa?

Tot nu mi-ai raspuns la intrebare.Eu,da am fost ortodoxa.

anonim_4396

Da ateu convins

anonim_4396

Dar consider ca unele invataturi din biblie sunt bune si daca biblia da speranta unor oamenii eu n-am nimic impotriva cu crestini

anonim_4396

Ti-am zis ca am fost la pocaiti si nu mi-am batut joc de cineva dar ei nu fac ce scrie in biblie asta e aiurea sti

anonim_4396

Sa stii ca la unele persoane le mai ramane speranta in a crede in ceva acum un an am cunoscut o pers ce stia co paste moartea pe aceste persoane le cred pentru ei numai exista nimic

Speranta moare ultima. Este bine sa ai o nadejde care nu te inseala pentru ca a fost turnata in inimile noastre prin Duhul Sfant care ne-a fost dat.

| ȚiganTranspirat a răspuns (pentru EmaS):

Ai fost ortodoxă dar acum nu mai esti sau ce sa inteleg?

anonim_4396

Eu voi muri ateu convins intre timp ma bucur de viata si de momentele petrecute si sincer sunt fericit ca exist simt o bucurie cand ma trezesc dimineata pentru mine viata e un dar nu o suferinta apoi paradis / suferinta ne aminteste ca suntem vii iar bucuria ca e scurta viata / nu ai nevoie de viata de apoi daca sti so traiesti pe asta

| TatSergiu a răspuns:

Nu, ei in loc de brad aduc in casa un măr si in loc de salata bef mananca supa de cartofi... dăăăăh laughing

| darkchocolate553 a răspuns:

Um Craciunul e de fapt sarbatoare pagana. Da le-au intercalat ca sa nu comenteze populatia. Pentru atei liberi cugetatori si altii e brad si cadouri. Pentru crestini bonusul e mersul la biserica si sarbatorirea Nasterii.

| Alinaga a răspuns (pentru Mizantropul):

Nu te supara ai putea sa-mi spui si mie cine este acest craciun? sau de ce sarbatoare se numeste craciun si nu altcumva?

| Bogdan727 a răspuns:

Poi daca sunt atei ar trebui sa nu-l sarbatoreasca si nu nu-si mai schimbe religia dupa cum bate vantul.

Întrebări similare