Care "barbos" cred ca incurci religia. Barbosii aia, erau cei care i-au invatat operatiile, acu' ii copiaza facand propriile reguli.
Aa, ala e inventia la "crestini", si ei joaca cu mintile voastre ca "dzeu zice/ vede/ stie etc", iar "tu credinciosule/crezatorule" te comporti de parca ai fi intr-o relatie cu aceasta minciuna din capul tau.
Care barbos., Darwin? Nu stiu cum folosesti acest termen depreciativ pentru oamenii care se chinuie sa vorbeasca coerent.
Daca sunt spani, da. Insa daca nu, nu sunt. O intrebare nu stii sa pui corect. Daca iti raspund la nivel spui ca ma laud. La de astea sunteti primii insa cand unul va arata smocul va dati rasi. Insa nici rasi nu aveti obrazul fain.
Tu chiar te consideri pregatit sa intri in aceasta categorie? Eu nu te vad prezentabil, ca la smechereala si noi suntem buni. Insa aici vreau sa iti vad nivelul de inteligenta ca la circ stiu ca ai inclinatii.
E vorba despre zeul iudeo-crestin-musulman. Nu ti-am mai zis? Ai memorie de peste?
Bre zica eu cred ca tu ai vedenii (mai esti si paranoic). Tu aici intrebi ca de zis nimeni nu te ascluta. Deci nu vorbesti de barba lui Drawin? Credeam ca esti de ala cu pijamale cu dungi si ti ciuda ca ti-au ras aia barba.
Nu vezi ca atentezi limba romana si mai vrei sa te luam in serior? Nu te mai lauda ca ai memorie de maimuta ca tot maimuta ti-e stramos. Nu stiu de ce imi faci tu aici istoria. Nici nu ai auzit de Pavel care le-a predicat grecilor. NU stii istoria crestinismului si vorbesti de trecut. Tu nu ai treaba cu secolele, tu esti un simplu om elementar. Tu te vezi cu memorie?
Te inchid intr-o camera cu 7 travestiti o saptamana fara mancare doar cu alcool si o sa intelegi singur.
De unde ai aflat că este bărbos. Numai ISUS HRISTOS la văzut, și el nu a spus cum arată. Dar a spus cât de mult ne iubește pe noi,... că l-a trimis pe unicul LUI FIU, ca cine crede în el să fie mântuit și să primească viață veșnică.
Travestiți se pot pocăi dacă vor. Și netravestiți trebuie să se pocăiască, căci nu egzistă om fără păcate.
Numai Jesus? Esti sigur? Parca erau 3 in 1, nu? Nu l-a mai vazut si Avraam, Iacov, etc? Unde a zis ca va iubeste? Erau crestini pe vremea aia? Vezi ca el o ardea cu poporul lui Israel. Iesirea 4:22
Https://www.bibliaortodoxa.ro/noul-testament/35/Ioan
Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată; Fiul cel Unul-Născut, Care este în sânul Tatălui, Acela L-a făcut cunoscut.
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=3
Şi nimeni nu s-a suit în cer, decât Cel ce S-a coborât din cer, Fiul Omului, Care este în cer.
14. Şi după cum Moise a înălţat şarpele în pustie, aşa trebuie să se înalţe Fiul Omului,
15. Ca tot cel ce crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.
16. Căci Dumnezeu aşa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.
17. Căci n-a trimis Dumnezeu pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca să se mântuiască, prin El, lumea.
18. Cel ce crede în El nu este judecat, iar cel ce nu crede a şi fost judecat, fiindcă nu a crezut în numele Celui Unuia-Născut, Fiul lui Dumnezeu.
19. Iar aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume şi oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina. Căci faptele lor erau rele.
Versetul 19 https://biblia.resursecrestine.ro/1-imparati/22
LisaJulie întreabă: