| navarre a întrebat:

Trebuie sa fii religios ca sa fii OM?
Ganditi-va.
Daca intr-un colt a Indiei se naste un copil intr-o familie hindusa,si pe parcursul vietii primeste,,educatie"in acest sistem.
In celelalt colt de lume se naste un copil intr-o familie ortodoxa si pe parcursul vietii primeste,,educatie"in acest sistem.
Cei doi pe parcursul vietii vor avea puncte de vedere total diferite a existentei. Sunt de condamnat?
Ei intotdeauna vor gasi diferente intre ei,DE CE?
Din cauza sistemului religios!
Si revin,trebuie sa fii religios ca sa fii OM? Intotdeauna se va spune ca Dumnezeul unuia este mai bun sau mai adevarat decat a celuilalt!
Adevarul este ca adevarata Divinitate este pentru toti,nu este rasista,nu este dogmatica,nu poate fi incadrata in religii omenesti!
De ce trebuie sa existe religii pentru a,,definii"conditia umana?
Cineva,un mare om, spunea,, Cei care urmeaza calea batatorita, intotdeauna vor arunca cu pietre in cei care arata un drum nou"!
Trageti concluziile!

48 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| shadovv a răspuns (pentru DyNo):

Trist!

| DyNo a răspuns (pentru shadovv):

Mda, trist, ca dai astfel de raspunsuri, cand ramaneti fara replica si/sau numai aveti ce comenta, faceti comentarii de genu asta... Te rog sa nu imi mai raspunzi la vreo intrebare sau comentariu in felul asta, daca vrei sa spui ceva, sa-ti spui punctul de vedere etc., te invit sa o faci.

| danut a răspuns (pentru navarre):

Unu, daca esti intreg la cap respectati partenerii (cum cred ca am facut-o pana acum cu tine), daca nu, nu avem ce discuta.
Doi, nu m-am preocupat de individu. mentionat de tine dar afland ca este unul care a luat-o mai razna ca Sigmund Freud sunt lamurit iar dupa ce am citit cele de mai jos (pe gugle) m-am lamurit definitiv: "Though he was a practicing clinician and considered himself to be a scientist,[5] much of his life's work was spent exploring tangential areas, including Eastern and Western philosophy, alchemy, astrology, and sociology, as well as literature and the arts. His interest in philosophy and the occult led many to view him as a mystic.[5]"
Pe romaneste, un SATANIST PERFECT, tu pe astia m-i dai exemplu? Se poate observa ca "literatura" pe care o studiezi difera fata de cea a mea, eu nu citesc carti scrise de descreerati mintali (psihianalisti, astrologi, alchemisti, vrajitori, spiritisti). Poti sa-i ti pentru tine pe acesti indivizi posedati de necuratul (satanisti prin studi si practici DECLARATE, OCULTE).

| danut a răspuns (pentru Alphawolf):

Alphawolf a răspuns (pentru danut): "Tu realizezi ca, credinta ta iti conduce judecata?" O, ce bine ar fi. "Cand iti citesc cuvintele parca as citi din Biblie." Asta si doresc. "Prietene, nu vreau sa te jignesc, dar realitatea este alta, iar tu si multi alti crestini sunteti pe langa ea." Si daca este tocmai INVERS? "Crezi ce vrei, e alegerea ta! " Aici este valabila si RECIPROCA, sunt intrutotul de acord cu tine in acest punct de vedere. Realitatea este aceia pe care reusim sa o descoperim din trairile si convingerile PERSONALE. Numai bine.

Navarre explică (pentru danut): "nu stiu despre ce individ este vorba"
Chiar asa, nu sti despre cine este vorba, pai despre cel la care faceai referire: Carl Gustav Jung. De pe gugle prietene si daca stai sa citesti mai mult te iei cu mainile de cap privind "contributia" domniei sale la "New Age" si parapsihologie. P.S. Inainte de 1989 Parapsihologia avea un nume bine consolodat, SPIRITISM (Satanism pe limba noastra) dar si-a schimbat numele pentru o diversiune de proporti, sa-i pacaleasca pe nestiutori.

| Alphawolf a răspuns (pentru danut):

De acord. O zi buna.

NOname
| NOname a răspuns:

"Trebuie sa fii religios ca sa fii OM?"

Nu.

"ceea ce este total fals fiindca nu exista nici un satana paros si cu copite, sau cu coarne, este doar o inventie! "
Am spus eu ceva de PAROS, COARNE si COPITE? Unde ai citit tu asta? Cat despre ce "a cercetat" un spiritist nu ma intereseaza cu toate ca am avut destula "documentatie a genului", de exemplu iti pot cita : Teoria Spiritualitatii si de ce nu, Castele cu stafii si Reancarnarea. Gunoaie spiritiste pe care le-am distrus cu cea mai mare placere. Cred ca "subiectul" este in afara preocuparilor mele modeste asa ca te las pe tine sa studiezi despre New Age si acel individ pe care nici numele nu merita sa il pronunt. Poate alte subiecte dar spiritismul nu este in campul meu de studiu.

Si crezi ca privind la toti neterminatii afli ceva? Sti "ceva" din experienta individuala pe care nu o poti avea prin negare sau ca "individu" prin rahitism intelectual.

Sincer, ma oboseste ascultandu-l si inca n-am intrebat popa daca am voie sa-l ascult. Apropos, tu la ce ai raspuns pana acum in afara de niste copy&paste de site-uri de pe internet (asta nu ca un repros dar astept ideile tale sau le impartasesti pe cele ale acelui personaj)? P.S. Fac parte dintre aceia care nu cred decat intr-un singur Mare Preot, in rest, oameni obisnuiti.

Nu stau in genunchi in fata popilor, trebuia sa citest BINE mesajul meu si ai fi inteles ca eu ma inchin DOAR in fata LUI DUMNEZEU dar tu nu prea citesti Biblia sa stii lucrul asta, sorry. Acelasi lucru si cu oasele, icoanele, mortii samd. M-am lamurit, "dansezi" pe langa "subiect" fara sa stii ceva despre el (religie, confesiuni, sectanti, etc., etc.). Dupa ceva studii, dar nu de pe internet ca iarasi spui numai COPILARI si AIURELI, mai putem conversa, altfel totul este o pierdere de timp creandu-ti iluzia ca "esti in tema", aiurea, te zbati la mari "distante". Ramai un partener de conversatie numai atunci cand voi considera ca poti "suporta" o discutie reala si nu aiureli de pe net. Numai bine si..studiaza.