Dar daca minciuna o folosesti ca sa acoperi o mare greseala care te costa scump si minciuna e mica? Sau daca minciuna e in folosul tuturor pe viitor si al tau? Tot pacat este chiar daca te rogi la Dumnezeu sa te ierte?
Si daca te rogi, ce rost are? Cand am avut nevoie de el, nu a fost acolo, sau poate nu l-am vazut eu, cine stie? Problema e ca noi credem in Dumnezeu si in Lumina Divina fara sa stim de ce. Suntem de mici educati asa. Treziti-va la realitate! Chiar nu va uitati in jurul vostru deloc? Oare asa vrea Dumnezeu sa fim?
Ai dreptate, iadul e in Real k au preturi mari se cand sunt promotii e eingesuiala in rest nu ma pot pronunta
Pofta sexuala apare in creierul reptilian, asupra caruia mintea constienta nu are control (nu poate decat sa-i refuze indeplinirea poftelor, dupa ce ele apar in constienta). Asa ca daca zici ca nu poftesti sexual pe altii/altele te minti singur sau esti anormal din punct de vedere psihiatric (nu mai ai suficienta serotonina pentru a functiona normal).
''Iisus a spus ca oricine se uita la o femeie poftind-o a si preacurvit cu ea in inima lui.'' - inseamna ca si tu ai ''precurvit'' deoarece ori esti sau ai fost la varsta adolescentei cand instinctul de reproducere este foarte puternic, deci... e imposibil sa nu ''poftesti'' un pic dintr-o fata/ femeie, in caz ca esti baiat si invers in caz ca esti fata. Din ce spui tu, pentru a scapa de iad ar trebui sa ne calugarim.