Ignoranta este cea mai mare durere pentru acea persoana, nicidecum o ura. Cand ignori pe cineva fie in realitate sau in mediul virtual, asta inseamna ca vrei sa ai liniste, ca nu doresti sa mai fi deranjat de cineva care nu-l placi.
Nu, nu este tot una cu ura ci doar un lucru logic atata timp cat userul respectiv este ignorat de tine. Daca tu treci pe cineva la ignore atunci userul respecti ar pierde timp citind intrebarile tale la care nu poate replica. Deci este un lucru logic pentru situatia creata chiar de tine. Sunt si alte situatii in care ignorarea unui user este benefica mediului on line, de exemplu ijurii, jigniri, raspunsuri badjocoritoare la principile celui caruia ii adresezi respectivele cuvinte, etc. In atare situatie, o ignorare este foarte propice, curatand mesajele de o cantitate de cuvinte grosolane sau un mediu plin de ura. Este CRESTINESTE in asemenea conditii ignorarea.
A da ignor nu inseamna a ura ci pur si simplu ca vrei sa eviti cumva sa mai discuti cu acea persoana pentru ca nu sunteti pe aceias lungime de unda si riscati doar sa va certati sa ti ca e o dovada buna de crestinism decat sa te certi cu aproapele tau sa va injurati si jigniti mai bine nu il bagi in seama
Pai nu. A ignora nu e egal cu a urà. Cind ignori pe cineva inseamna ca nu te sau nu te mai intereseaza persoana respectiva si nu mai vrei sa ai de a face cu ea. Nici asta nu e prea crestineste dar asta e.
Nu e, ignoranta nu e o forma de ura, daca cineva te tachineaza, iar in loc sa ii platesti cu aceeasi moneda ii esti indiferent este ura?
Nu sunt sfant man
Si de ce te astepti atunci ca crestinii sa fie diferiti?
Ca ei spun ca cred in iubirea fata de aproape
Fiecare om afirma despre el insusi ca este bun si isi iubeste aproapele. Oamenii sunt nenorociti.
Adevarul doare https://bucovinaprofunda.files.wordpress.com/......l-crud.jpg
Wow ce parere buna ai despre oamenii
Mai ales pe mine
Te-ai ofticat ca ti-a dat cineva ignore?
Da,am visat ca viitoarea mea iubita ma ignora pe TPU, plang de atunci intruna ca eu vreau mult o iubita.
Saracul de tine))
Nu e ura, ci pur si simplu este lipsa dorintei de a fi in conflict cu cineva.
RAY întreabă: