Eu îl văd pe Dumnezeu ca tot ce nu există. Îl văd ca pe tot ce nu sunt eu, pentru că eu mereu voi fii eu, nu am cum să privesc cu alți ochi lumea asta.
Ma ateula pai tu te auza ma ce vorbesti?
Cum sa ti-l imaginezi ma pe DUMNEZEU, ne-ar exploda capetele daca am putea. Nici sa il vezi nu poti, da sa il imaginezi.
Daca dumnezeu ar fi un om, oamenii ar fi electronii din celulele sale. Gandeste.te la asta. E acelasi raport
Pai eu mi-l imaginez ca fiind perfect din toate punctele de vedere cineva care vede tot si stie tot si aude tot cineva care poate face imposibilul ceea ce nici un om de pe pamant nu a reusit sa faca nu stiu cum sa explic nimeni nu poate stii exact cum este Dumnezeu si cum gandeste el si restul dar sigur este mereu printre noi chiar daca nu-l vedem si nu-l auzim.
Faptul ca omenirea e atit de fucked up demonstreaza clar ca fie nu exista, fie e oricum altfel, numa' perfect nu.
Eu mi-l imaginez pe Dumnezeu ca fiind un prieten, chiar ca un Tata, as putea spune.
El iti vrea intotdeauna binele.
Nu trebuie sa ti-l imaginezi pe Dumnezeu ca fiind un nene care sta cu pixul si cu un carnetel in mana si noteaza toate pacatele pe care le-ai savarsit.
Daca sa spunem ca ai facut un pacat, sa nu cazi in deznadejde ("am pacatuit, nu ma mai iarta Dumnezeu").
Recunoaste-ti greseala pe care ai savarsit-o si cere-ti iertare de la Dumnezeu.
Tine minte un lucru: Mai mult te iubeste Dumnezeu decat te uraste dracul.
O zi buna!
Are unul de plastic, dar nu stii.
Si pe tine tot cu asa ceva te-a facut.
Pai da, ca si dumnezei de plastic/lemn/metal gasesti pe toate drumurile. Ai si tu dreptatea ta.
Adevarat,mi-a placut ultima ta fraza spre deosebire de ce a zis Kodrutz.
Ultima fraza nu-mi apartine. A fost spusa de Parintele Arsenie Papacioc.
Dumnezeu ii iubeste pe toti, pe atei, pe pacatosi, pe oamenii mai putin pacatosi, dar din pacate unii nu constientizeaza acest lucru.
Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!
Eu am citit că iubirea lui Dumnezeu față de cel mai mare păcătos este mai mare decât iubirea celui mai mare sfânt față de Dumnezeu.
Păcat că deznădăjduim repede și nu mai avem încredere în Dumnezeu, în cei din jur, în noi, urâm și considerăm că și Dumnezeu ne urăște, mințim și suntem mințiți și astfel nu mai știm în ce și în cine să credem
Ca pe un tată iubitor și înțelegător. Care este disponibil în orice moment și e atent la necesitățile noastre.