Categoric ca DA!
Noi ateii nu traim cu FRICA de Dumnezeu, pentru ca noi nu suntem facuti din noroi de un Dumnezeu care te bate rau de tot, ci sunten creati/facuti de parintii nostri, si parintii ne-au dat ca zestre genetica. Hormonul Fericirii, si iata ca suntem fericiti!
Ma gandesc cu mila la bietii creationisti, adica la aceia care STIU ca Dumnezeu i-a modelat din noroi, adica din aceiasi materie din care se face si olita de noapte sau scoica de la WC, ...ati vazut vreodata o scoica de WC fericita?
Poi cum sa fie fericita cand toti se kca pe tine?
Voi v-ati simti fericiti daca eu as face pipi pe voi?
Vedeti ce rau este sa fi creationist?
Nu.Dar nu din cauza lui Dumnezeu, ci din cauza ca eu nu stiu sa stau langa Dumnezeu. Faptul ca gresesc mult si pacatuiesc ma face sa ma simt nefericita.
Ce treaba ar avea religia cu sentimentul de fericire? Explica-mi si mie ca nu pricep!
Esti unul dintre cele mai tari persoane pe care le stiu.
Multumesc BlessingAndHonourAndGloryAndPowerForeverToOurGod
www.facebook.com/sepetanandrei
Pagina ta?
Cu acordul tau poate ne facem publicitate reciproca :)
www.facebook.com/RASTAROMANIA
Sunt trist, si asta ma face fericit. Cateodata tristetea este cel mai minunat si complex sentiment, mergi intr-un cimitir si incearca-i dezolarea, ai sa intelegi.
De cand nu mai tine cu religia, mic-burghezii au o noua gogorita, fericire se numeste ea.
Gata. Bravo, ai peste 1000 like-uri, felicitari.
Aia e pagina mea...dar nu prea postez pe ea. Trebuie sa mai postez.
TI-am vizitat si eu de mai multe ori (gratie utilizatoarei XqueenX ) pagina de facebook.
Mersi mult! Ma mir ca XQueenX a facut ceva dragut pentru mine, de obicei ziceam numai tampenii unul de celalalt in gluma.
Permite-mi sa-ti comentez la intrebare. "Tristetea este cel mai minunat complex" Asta credeam si eu, doar ca nu tristetea, cat seriozitatea, acel sentiment care-ti ofera satisfactia ca esti diferit in gandire, neinteles de restul oamenilor, punandu-si nadejdea ca pe parcursul ce omenirea se propaga de la un nivel inferior la unul superior, aceste mentalitati curand vor fi inlaturate, nu?
"sa merg intr-un cimitir" Este destul de exagerat.
Cimitirul este o enigma, dar oricat de menlancolic si oricat de mult as dori sa ma retrag intr-un Univers iluzoriu de unde as devaloriza lumea pentru a-mi potoli un sentiment ( nu stiu daca este de orgoliu sau de dispret, sau pur si simplu un vis) nu as fi ales niciodata cimitirul. Eventual in natura, in codru poti sa te confrunti, sa dezbati idei ...contradictorii?! Da exact, contradictorii, sau fel de fel de argumente ce se varsa direct asupra unei ideologii, unor situatii care ti se par ridicole/josnice/imorale/infantile/exagerate.
o seara frumoasa!
Gata, ai reusit sa ma faci curios. Cum te cheama?
Da! Mereu voi fi, am tot ce-mi trebuie in limita modestitati, si oameni care ma iubesc! Cum sa nu fi fericit cand ai asa ceva?
Ai dreptate. Cand ai tot ce iti trebuie, intr-o anumita limita, si, foarte important, persoane care sa te iubeasca, atunci nu iti mai trebuie nimic.