Imi place imi place credinta ta esti o persoana buna dar ai uitat un lucru! te ingrijorezi prea mult si ingrijorarea e mare pacat! sa te lamuresc si de ce, cand esti ingrijorat nu mai esti sigur ca dumnezeu te va ajuta si asta se numeste necredinta! cum spune si Isus sa nu te ingrijorezi de ziua de maine sau de ce vei manca deoarece daca crezi in Dumnezeu el te va ajuta! dar daca esti ingrijorat e ca si cum nu ai crede in el! fii linistita Dumnezeu e cu tine si cu familia ta Pace tie
Eu sunt ateu.Adica nu cred in dumnezeu.Nu cred nici ca pe data de 21.12. 2012 va veni sfarsitul lumii.Pentru mine raiul si iadul nu exista.Nu sunt o persoana rea si nici nu vreau sa fiu.Nu e uman. Iubesc viata din plin si vreau sa mi-o traiesc pana la ultima suflare fara frica de moarte. Poate candva vei intelege ce vroiam sa-ti spun prin aceste randuri.
Nu vine sfarsitul lumii, un preot a incurcat notiunea timpului si nu se stie exact daca sunt in 2012 oricum asta cu sfarsitul lumii e ca sa sperie oamenii si sa creasca economia si PIB-ul Mexicului. Funda?
Si mintea ti-a ramas tot in urma cu 2 ani, nu numai poza.Cum poti tu, la 14 ani sa intrebi "Cum putem ajunge in rai sau iad?"Permite-mi sa rad. Daca e s-o luam dupa religie, toti suntem egali.Intrebarea asta nu are sens.
Oi fi tu ateu, dar daca ai comentarii care nu sunt bune, mai bine nu mai comenta
De ce sa nu mai comentez? Imi exprim punctul de vedere.