| AliceIDK a întrebat:

Tuturor nu ne vine sa credem ca, peste multe secole sau ani va veni sfarsitul lumii. In 2012 nu va veni. Cine stie ca va veni anul asta? Au vorbit oamenii cu Dumnezeu sa le spuna ca pe 21 dec 2012 vine sfarsitul lumii? Acum serios : va veni Dumnezeu pe pamant love struck sau va veni sfarsitul lumii? Eu cred 100% in Dumnezeu. Chiar daca viata mea depinde sa ma lepad de credinta nu o voi face. Crestin m-am nascut, crestin mor. Am avut multe pacate in copilarie : m-am certat cu bunica, fara sa stiu, am omorat gargarite adica intentionat. Nu m-am gandit ce va urma. Am omorat paianjeni. Acum am inceput sa indragesc aceste fapturi, chiar si paianjeni, chiar daca imi mi-e frica de cei negri si mari. Adica, nu mi-e frica de sfarsitul lumii, ci de Iad. Mi-e frica ca daca mama sau tata ajung in Iad nu o sa mai ii vad in "viata" mea din Rai. Cineva mi-a spus ca, Viata din Rai este cea adevarata. Intrebarea este : cum pot toti membrii familiei si prietenii sa ajungem in RAI? Stiu, facand fapte bune. Dar... in alte moduri?

Răspuns Câştigător
| OOOLEOOO a răspuns:

Imi place imi place credinta ta esti o persoana buna dar ai uitat un lucru! te ingrijorezi prea mult si ingrijorarea e mare pacat! sa te lamuresc si de ce, cand esti ingrijorat nu mai esti sigur ca dumnezeu te va ajuta si asta se numeste necredinta! cum spune si Isus sa nu te ingrijorezi de ziua de maine sau de ce vei manca deoarece daca crezi in Dumnezeu el te va ajuta! dar daca esti ingrijorat e ca si cum nu ai crede in el! fii linistita Dumnezeu e cu tine si cu familia ta Pace tie big grin

11 răspunsuri:
| Rapplex a răspuns:

Daca esti cea de la avatar, vezi-ti de treaba!winking

| BaiatulDePeTPU a răspuns:

Eu sunt ateu.Adica nu cred in dumnezeu.Nu cred nici ca pe data de 21.12. 2012 va veni sfarsitul lumii.Pentru mine raiul si iadul nu exista.Nu sunt o persoana rea si nici nu vreau sa fiu.Nu e uman. Iubesc viata din plin si vreau sa mi-o traiesc pana la ultima suflare fara frica de moarte. Poate candva vei intelege ce vroiam sa-ti spun prin aceste randuri.

| AliceIDK explică (pentru Rapplex):

Da' ce-ai cu mine?

| Rapplex a răspuns (pentru AliceIDK):

Nimic, doar ca eu consider ca esti cam mica sa intelegi unele lucruri ce ti le-as fi explicat(legat de D-zeu).winking

| loveusa a răspuns:

Nu vine sfarsitul lumii, un preot a incurcat notiunea timpului si nu se stie exact daca sunt in 2012 oricum asta cu sfarsitul lumii e ca sa sperie oamenii si sa creasca economia si PIB-ul Mexicului. Funda?

Poza este cu mine mai mica ( la 12 ani ) acum am 14

Poza este cu mine mai mica ( la 12 ani ) acum am 14.

| BaiatulDePeTPU a răspuns (pentru AliceIDK):

Si mintea ti-a ramas tot in urma cu 2 ani, nu numai poza.Cum poti tu, la 14 ani sa intrebi "Cum putem ajunge in rai sau iad?"Permite-mi sa radlaughing. Daca e s-o luam dupa religie, toti suntem egali.Intrebarea asta nu are sens.

| AliceIDK explică (pentru BaiatulDePeTPU):

Oi fi tu ateu, dar daca ai comentarii care nu sunt bune, mai bine nu mai comenta

| BaiatulDePeTPU a răspuns (pentru AliceIDK):

De ce sa nu mai comentez? Imi exprim punctul de vedere.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare