| Dragotta a întrebat:

Uciderea unei persoane este un pacat in biblia crestina.

Cei care au omorat oameni vor merge in iad?
Pana si cei bolnavi mintal care nu stiau ce fac, dar au omorat multi oameni?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puiule? doi soldati au murit in afganistan,si le-au ramas copii pe drumuri,orfani de tata,iar ei au devenit eroi nationali,ducand numele tarii pe culmi de glorie,omorand alti oameni,tineri ca ei, viteji, eroi, si copii acelora nu au nici o vina, dar trag ponoasele.ok.toata lumea vorbeste despre nenorocirea celor doi.dar despre neborocirea celor omorati de ei? cine vorbeste? vorbim despre valorile democratiei aparate cu armele asa cum crestinismul se impunea cu forta.sa fim seriosi. ucuderea unei persoane? cine imbraca camasa mortii, stie ce face si ce risca.in iad? SA NU UCIZI. daca ai pierdut o clipa macar, fara sa o folosesti cum trebuie, ai omorat-o.ai omorat clipa care nu se mai intoarce.si nu ai voie sa ucizi timpul.cat despre oameni, uite o zicere omeneasca; sa nu iei unui om, ceia ce nu-i poti da inapoi.

| oprescudorin11 a răspuns:

E complicat si riscant sa dau in raspuns. Totusi mi-l asum! Nu toti care au ucis, ajung in iad, dar sigur vor ajunge cei ce i-au sfatuit sau mai ales obligat sa o faca! De exemplu, daca esti soldat, ti-ai asumat aceasta, vine comandantul si-ti ordona sa omori. O faci, nu ai incotro! Sunt altii in spatele tau care, daca nu executi ordinul te omoara.
Iisus avea, cand a fost crucificat, doi oameni, unul in stanga si altul in dreapta crucii lui. Fiecare stia ca va muri, era clipa Adevarului. Ala din dreapta si-a recunoscut nemerniciile, cel din stanga, a zis ca el e tare si nu-i pasa de Dumnezeu. Vorbesc asa cum am inteles eu. Cel din dreapta a ajuns in Imparatia Lui Dumnezeu, alalalt, Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am treaba cu argumentele teologice, dar am treaba cu problemele psihologice, cu alte cuvinte scizofrenia e o boala psihica cu caracter de gandire incoerenta, dar nu putem spune ca un psihopat nu are capacitatea de a constientiza ca ucide din contra constentizeaza, dar nu are capacitate empatica, si emotionala.

| adrian1419 a răspuns:

Pai iadul nu prea exista dar sincer as crede ca ar trebui sa ajunga in rai fiindca nu stiu ce fac dar... de religia tot religie

| RAY a răspuns (pentru oprescudorin11):

Eu stiam ca erau hoti aia pe cruce acuma aflu ca erau criminali

| RAY a răspuns (pentru oprescudorin11):

44. În acelaşi chip Îl ocărau şi tâlharii cei împreună-răstigniţi cu El.

nu va cunoasteti propia biblia dar sunteti crestini

| Dragotta explică (pentru anonim_4396):

Tu nu mi-ai raspuns la intrebare ca intotdeauna...cel bolnav mintal care a omorat, nu stia ce face.Nu stie ca e rau sau ceva de genul.
Ala bolnav mintal care a omorat, care nu stia ce face din cauza boli care la afectat, va ajunge in iad sau nu.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru RAY):

Aia crezi tu! Il ocarau toti cei pacatosi care nu-si recunosteau Pacatul!( a fi hot, tot crima este, caci a fura ca voi ultima speranta la un batran, neputincios, a va lua certificate de revolutionar, nemeritate, a fura de la stat, este echivalent, nu cu o crima, ci cu un genogid!

| oprescudorin11 a răspuns:

Esti in situatia asta?

| oprescudorin11 a răspuns (pentru oprescudorin11):

Poate intelege mintea ta, in gandul ei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dragotta):

Ateistule? nu mai freca menta aiurea cu intrebari puse si raspuse.ti-am dat un raspuns care sa-ti dea de reflectat,si lasa intrebarile plafonate la care s-a tot raspuns de atatea ori.te trezisi si tu, acuma ti-a venit randul la intrebare, ori acuma ti-s-a indicat sa o pui? nu vezi ca voi va randuiti la aceleasi intrebari de cativa ani incoace? nu stiu ce rol aveti pe site, dar mai evoluati si voi, fiindca chiar si cei de 9 ani peste cativa ani vor vedea aceleasi intrebari si isi vor da seama de cateva tampenii de pe aici.si de cativa tampiti.se pot castiga bani, mergand inainte cu ideile, dezvoltandu-le nu ramanand la un anumit nivel de prostie si repetitivitate.

| Dragotta explică (pentru anonim_4396):

Babaule...''nu mai freca menta aiurea'' cu raspunsuri puse la misto,nu ma intereseaza de soldati,nici macar nu este in acelasi context pentru ca nu poti compara Soldati cu bolnavii psihici...
Daca crezi ca poti,te rog,du-te la doctor.

Vreau pur si simplu sa nu imi mai eviti sa raspunzi,cea ce faci tu,tu esti ceva de genul.

''taci,eu am dreptate,daca nu esti de acord cu mine,esti prost''

Nu ti se pare ca esti c-am incuiat? Si ca tot eviti sa raspunzi,si cand raspunzi nici macar nu stai la contextul intrebari?
Intrebarea mea este :

In doctrina crestina, cei care au omorat multi oameni, dar sunt bolnavi psihici, merg in iad sau in rai?

E o intrebare Da sau Nu. Te rog frumos raspunde cu da sau nu si dupa argumenteaza, stand la contextul intrebari.

Da pentru ca (bla bla bla.) sau Nu pentru ca (bla bla bla...)

Întrebări similare