5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte inteligent calul ala.si prost model de crestin ai ales.a pierdut totul in ultima clipa.dar la cine ai raportat modelul? la tine?

| Inferno explică (pentru anonim_4396):

La nimeni. Am postat doar pentru ca este mult prea incordata atmosfera la religie si ma gandeam ca ceva amuzant nu strica.

| Nuvăsufăr a răspuns:

Umilinţă totală.
Creştinii majoritatea necunoscători de limbă engleză, sper ca acum să înţeleagă aluziile făcute şi să se trezească la realitate şi să-şi dea seama cât de penibile sunt convingerile religioase.
Acesta-i adevărul, dacă primesc voturi negative sau comentarii de la creştini înseamnă că am dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun.te-ai gandit si la rostul vorbelor tale? ce adiere aduc ele in mintea oamenilor? ce efecte? sunt o adiere placuta sau neplacuta? a ras cineva sau a plans in inima lui? te intereseaza acest aspect sau nu? fiindca cuvantul scris sau vorbit poate aduce alinare sau durere si suferinta.trebuie sa ai mare grija cu cuvintele.te inconjoara ca un miros frumos daca vin dintr-o intentie frumoasa, si duhnesc a moarte si jignire si suparare daca vin dintr-un asemenea caracter. flori sa-ti creasca in cale si flori sa-ti rasara pe urme.

| Inferno explică (pentru anonim_4396):

Interesant ca tocmai tu imi spui aceste lucruri.
Nu stiu, a plans cineva in inima lui? A plans? "Cuvantu scris (...) poate aduce alinare sau durere si suferinta" Nu stiu exact ce a adus, dar cu siguranta a adus mai putina suferinta decat ar fi adus o jignire.